Snima se film "Showgirls 2": Još više nasilja, seksa i droge

Snima se film "Showgirls 2": Još više nasilja, seksa i droge

Tekst: N.Š.
Screenshot: showgirls2.com

ZANOSNE razgolićene plesačice vraćaju se na filmske ekrane. Petnaest godina nakon prikazivanja legendarnog erotskog filma "Showgirls", snima se njegov nastavak.

Njemački redatelj Marc Vorlander odlučio je snimiti još jedan golišav i nasilan film prepun scena seksa, za koji se već priča da će nadmašiti ionako grozan original koji je svoj kultni status stekao zbog seksipilnih, golih glumica i nezaboravnih replika: "Volim dobre sise, uvijek sam ih voljela, a ti?" Nastavak će se "maštovito" zvati "Showgirls 2: The Return", a u njemu neće biti niti jedna od zvijezda iz prvog filma.

Kad se trailer pojavio na stranici filma, navala je bila tolika da se server srušio i neko je vrijeme stranica bila nedostupna. Korisnici ga sad ponovno mogu pogledati na showgirls2.com, dok je na YouTube stavljen nekoliko puta, ali je ubrzo cenzuriran. Priča filma počinje plesačicom Hope koja je u originalnom filmu bila sporedan lik. U drugom dijelu ona umire od predoziranja, a njen brat putuje u Njemačku kako bi se osvetio. Još uvijek nije poznato kad će film biti dostupan na tržištu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara