Snimka otkrila što se događalo u backstageu nakon Severininog koncerta u Splitu

Snimka otkrila što se događalo u backstageu nakon Severininog koncerta u Splitu
Foto: Instagram/Jani Ugrin

SEVERINA je sinoć otvorila turneju The Magic Tour spektakularnim koncertom u svom rodnom Splitu. Nakon što su se dojmovi slegli, pjevačica je poslala emotivnu poruku preko Instagrama.

"Hvala Splite za svu ljubav koju si mi dao, od rođenja do sada, što sam rasla u tebi i što si mi pružio mogućnost da ovo doživim", napisala je uz fotografije iz Spaladium Arene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Na Instagram Storyju pokazala je što se događalo u backstageu nakon koncerta. Severinu su dočekali njeni plesači i skandirali njeno ime i pljeskali joj. S njom su u pratnji bili suprug Igor Kojić i menadžer Alen Ključe.

Severina im je potrčala u zagrljaj i zahvalila, a posebno je izljubila sedmogodišnjeg Ljubu Stankovića koji je bio gost na koncertu i s njom otpjevao pjesmu "Tutorial".

Koncert u Splitu započeo je trikom, pjevačica se pojavila na pozornici u dugoj crnoj haljini i s velom, a potom se za nekoliko sekundi pojavila na sredini Arene. Tijekom dva i pol sata trikovi su se nizali, a Severina je izvodila najveće hitove praćene spektakularnim koreografijama.

Na pozornici se, uz Severinu, izmjenjivalo čak 16 plesača s 20 koreografija, a sviralo je 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra.

Inače, nakon koncerta javio se Severinin bivši stilist Petar Trbović te javno optužio dizajnere koji su radili na kostimima za koncert da su pokrali njegove ideje. "Čestitam Peter Movrin, nevjerojatna 'reinterpretacija' mojih ideja za Severinu. Dogodila se magija krađe", napisao je Trbović uz svoje skice te fotografije kostima koje je Severina sinoć nosila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara