Snimka uznemirila fanove: Tom Brady povukao sedmogodišnju kćer s opasne litice

Snimka uznemirila fanove: Tom Brady povukao sedmogodišnju kćer s opasne litice
Screenshot: Instagram

TOM BRADY s obitelji ljeto provodi na obalama Kostarike, a video koji je s odmora objavio na Instagramu zabrinuo je njegove fanove i poveo raspravu o roditeljskoj odgovornosti. Razlog - opasna litica s koje je skočio zajedno sa svojom sedmogodišnjom kćeri.

41-godišnji Brady uzeo je kćer Vivian za ruku i nagovorio je da s njim skoči sa slapa. Srećom, nisu se ozlijedili, ali ova je avantura uznemirila njihovo društvo, pa se u videu može čuti i "o moj Bože" od djevojke iz njihove pratnje.

"Ako će Vivi jednog dana biti olimpijska prvakinja, to sigurno neće biti u sinkroniziranom plivanju. Ali, od tate uvijek ima desetku", napisao je Brady uz video. Neki njegovi fanovi i nisu oduševljeni odlukom da s litice baci sedmogodišnje dijete.

"Jadna Vivi, nije imala izbora, povukao si je sa sobom", piše jedna pratiteljica, a druga dodaje: "Oprosti, ali nikad ne bih dopustila djetetu da ovo napravi." Ima i onih koji su zabrinuti za Bradyja, jer nova sezona američkog nogometa uskoro počinje, a on, čini se, ne mari za opasnost od ozljeda. "Molim te da za ovakve pothvate nosiš štitnike i neprobojni prsluk, sve do mirovine", piše zabrinuti fan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara