Snježana Mehun: Radim k´o crv u željezu i nikako na zelenu granu

SNJEŽANA MEHUN je prije nekoliko dana trebala gostovati u emisiji "Celebrite" na Radio Ciboni kad je tema bila "Samohrane majke i njihovi problemi", međutim, nije se pojavila opravdavši svoj izostanak riječima: "Da se razumijemo, ja uopće nisam samohrana majka." 14-godišnji Snježanin sin Dino je dijete rastavljenih roditelja koje je nakon rastave pravnim putem pripalo majci, međutim, "oca može vidjeti kad god poželi", rekla je Snježana Mehun za Index.

"Nisam samohrana majka bez obzira što sam rastavljena. S bivšim suprugom imam odličan odnos, naime, on ne pomaže samo Dini već i meni što god da mi je potrebno. Dino je začet u braku koji je trajao deset godina, tako da se zbog našeg odnosa uopće ne osjeća kao dijete rastavljenih roditelja. Njegov otac stanuje vrlo blizu nas i mogu se vidjeti svaki dan, nekad spava kod mene, a nekad kod tate", rekla je Snježana koja je, što se Zakona o socijalnoj skrbi tiče, kaže kako ne valja, baš kao i "zakoni u svakom pogledu na koje je beskrajno ljuta jer ima svoju firmu u kojoj radi k'o crv u željezu i nikako da se popne na zelenu granu".

"Odrekla sam se 1800 kuna alimentacije"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema Zakonu o socijalnoj skrbi meni bi od bivšeg supruga pripalo 1800 kuna alimentacije mjesečno, čega sam se ja odrekla! Budući da se o Dini brine gotovo koliko i ja, od mene bi bilo u najmanju ruku besramno uzeti taj novac. Razumijem da žene koje nemaju posao primaju alimentaciju koja bi, po meni, trebala biti puno veća. Ja se cijeli život za sve borim sama i nikad nisam dobila na lutriji, tako da meni taj novac ne treba", nadovezala se Snježana koja se ljuti na medije zbog napisa kako se "ne zna parkirati" ili se stalno parkira "nasred ceste".

"Molim lijepo, ja sam dopredsjednica Porsche Cluba Croatia, tako da se vrlo dobro znam parkirati i upoznata sam sa svim pravilima prometa", odrješito je rekla Mehunka koja je naposljetku bila sretna što nije sudjelovala u emisiji "Celebrite" -  "jer nije sigurna što bi tamo, zapravo, radila".

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara