Snoop Dogg početkom rujna u Zagrebu radi hip-hop spektakl

JEDAN od najpoznatijih repera današnjice, Snoop Dogg, nastupit će 9. rujna u zagrebačkom Domu sportova, prenose američki portali. Dolazak u Lijepu našu potvrdio im je Marko Lasić Nered, reper koji je prošle godine u Zagreb doveo 50 Centa, a prema njegovim najavama, Snoop nije jedina inozemna zvijezda koja će u dogledno vrijeme u njegovoj organizaciji doći u Hrvatsku. "Istina je, dolazi nam Snoop Dogg i siguran sam da će napraviti pravi spektakl. U narednim mjesecima u Hrvatsku će dolaziti i drugi poznati izvođači", najavio je Nered.

Kad je prije nekoliko mjeseci najavio da planira dovesti Snoop Dogga u Hrvatsku, Nered nas je upoznao sa svim organizacijskim problemima s kojima se susreće pri dovođenju međunarodnih zvijezda. "Gotovo je sigurno kako će Snoop Dogg nastupiti u Hrvatskoj, a povodom njegove promotivne turneje trebali bismo Nered, Snoop i ja snimiti duet. No, tek ćemo vidjeti hoće li to biti ostvarivo jer duet treba platiti oko sto tisuća dolara, a mi te novce za sada nemamo", rekao nam je Nered u ožujku, ali se čini kako su financijska pitanja riješena te kako je sve spremno za dolazak poznatog repera, a odnedavno i reality zvijezde.

Nekad je stalno visio u zatvoru, a danas podržava suprugu iza rešetaka

Pravog imena Cordozar Calvin Broadus Jr., 35-godišnji Snoop Dogg smatra se jednim od najpoznatijih predstavnika "West Coast scene", a do danas je prodao nekoliko desetaka milijuna albuma. Osim glazbom, bavi se produciranjem i glumom, a nedavno je pokrenuo vlastiti reality show u kojem javnost upoznaje sa svojom "nježnijom stranom", točnije, obiteljskom idilom. Savršena slika njegove obitelji narušena je prije nekoliko dana nakon što je njegova supruga Shante Taylor Broadus uhićena zbog posjedovanja narkotika, a Snoop je izjavio kako će "uz ljubav svog života ostati bez obzira na sve". Iako se u glazbenom smislu ne smatra revolucionarnim izvođačem, Snoop je vlasnik rekorda itekako poželjnog u Hollywoodu - reper je s najviše sponzorskih ugovora.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara