Snoop Dogg: Strah me seksa sa čudakinjom Lady Gagom

Foto: JLP

REPER Snoop Dogg u jednom intervjuu priznao je kako bi se bojao poseksati s Lady Gagom. Iako stariji i iskusniji reper ima, na neki način, dobro mišljenje o njoj ni sam nije siguran da li bi se upustio u seksualnu avanturu ako bi m u se pružila prilika. 

"Ona je jebeno čudna. Tko zna, možda bi mogla imati zmiju ili nož u međunožju ako bih pokušao imati nešto s njom", izjavio je. "Ne osuđujem ja Lady Gagu. Ona stvara dobro sranje od glazbe, ne poput drugih koji stvaraju smeće koje se ponavlja", dodao je. 

Reper, koji će uskoro izdati i novi album naziva "Doggumentary", tvrdi da se nije proslavio na temelju toga što je radio s glazbenicima drugih žanrova poput Gorillaz ili Katy Perry već da su se mnogi proslavili na račun njega i drugih repera. 

"Pop glazbenici nisu potrebni reperima da bismo napravili vlastito sranje i bili uspješni. No, primijetite koliko je pop glazbenika, kad je trebalo da im se albumi prodaju, zvalo hip-hop umjetnike da im pomognu kako bi njihovo sranje valjalo", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara