Šokantno priznanje hrvatske blogerice: "Mislila sam da imam još par dana života"

Šokantno priznanje hrvatske blogerice: "Mislila sam da imam još par dana života"
Foto: Instagram

ŠIBENČANKA Natali Karppinen uspješna je modna blogerica s više od 120 tisuća pratitelja na Instagramu, a s kćeri Laurom Natalijom i suprugom Mikom, bubnjarom rock grupe HIM, prošle je godine iz Helsinkija došla živjeti u rodni grad. Kako bi naoko savršenom životu Instagram influencerice dala drugu dimenziju, na svom je blogu prepričala što joj se događalo u zadnjih godinu dana i priznala kako je mislila da će umrijeti.

"Koliko vas godina može promijeniti? Puno! To nisam planirala, nisam znala što će biti sa mnom, ali prije godinu dana otišla sam vidjeti svoju obitelj u Hrvatsku i zbog svoje vrlo krhke i u tom trenutku 'neizlječive' zdravstvene situacije bila sam sigurna da ću doživjeti samo još nekoliko dana i to je to", napisala je Natali na svom blogu L'Art of Fashion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natali Karppinen (@natakar) on

"Da, bilo je toliko loše i bila sam u šoku kad su mi doktori rekli da se borim za vlastiti život koji je visio o niti. Zahvaljujući ljubavi moje obitelji, uspjela sam se izboriti, napustila sam bolnicu i počela sam se osjećati bolje. Prvi put nakon dugo vremena, uspjela sam - jednostavno postojati", priznala je Natali koja je u protekloj godini, među ostalim, u Šibeniku pozirala za brend YSL, čija je ambasadorica.

Preseljenje se, unatoč početnoj bojazni, pokazalo kao najbolji mogući potez, a na novi tempo s obitelji koja je Dalmaciju dotad samo posjećivala navikavala se dan po dan, bez velikih planiranja.

"Nekad vam najbliži prijatelji najjače zabiju nož u leđa. Nekad je teško prihvatiti da neke ljude, koje sam toliko voljela i brinula se za njih, nije briga za mene, što radim, kako se osjećam. Ova me godina naučila da sam savitljiva! Praktički sam se suočila sa smrtnom posteljom i ustala iz pepela kao feniks", iskreno će blogerica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natali Karppinen (@natakar) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara