Šokirao se kad je vidio što dostavljač radi s paketom koji je skupo platio

Šokirao se kad je vidio što dostavljač radi s paketom koji je skupo platio
Screenshot: Reddit

FOTOGRAF Greg Riegler nedavno je na društvenim mrežama podijelio video dostavljača na probnom radu koji nesavjesno baca kutiju s njegovim 1500 dolara (10.086 kuna) vrijednim objektivom za fotoaparat.

"FedEx-ov novi dostavljač nemarno baca moj objektiv u moja vrata i trijem", požalio se fotograf iz Floride na Redditu, te nastavio:

"Nakon bacanja dolazi i drugi dostavljač koji kutiju udara nogom kako bi mogao otvoriti zaštitna vrata i staviti obavijest o dostavi. Zaštitna vrata ostavljaju odškrinuta, što je ostatak dana blokiralo nadzornu kameru. Znam da paketi moraju biti zapakirani tako da se mogu nositi razne osjetljive stvari, no ovakvo ponašanje je nedopustivo", napisao je.

FedEx trainee casually tosses my $1500 camera lens 10-15 feet into my screen door and porch from r/videos

Kako ga nije bilo doma, paket nisu ostavili, a Riegler je poslije obavijestio pratitelje da mu je na kraju ipak dostavljena skupa fotografska oprema te da nije imala oštećenja.

"Pravi dostavljač je došao sinoć kako bi mi dostavio opremu. Otvorio je kutiju i provjerio objektiv, sve se činilo u redu", rekao je naposljetku.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara