Sonja pametnija od Marine: "Na Farmi postoji novi klan"

Sonja pametnija od Marine: "Na Farmi postoji novi klan"

KAO I svakog petka, i ovaj put farma je ostala siromašnija za još jednog seljaka, odnosno seljanku. Nakon kviza znanja bitku je izgubila Marina Perazić. Tako je Sonja Kovač opet uspjela osigurati barem još jedan tjedan na farmi. Kao i prošli puta kada se borila u kvizu znanja, Sonja je opet pokazala svoje "štreberske" sposobnosti. Davala je odgovore i prije nego što je Kocka postavio pitanje do kraja.

"Napokon sam izašla s Farme. Osjećam veliko olakšanje. Doduše nisam se nadala da ću ispasti jer sam jako dobro naučila, ali Sonja je očito to odradila bolje nego ja", rekla nam je Marina odmah po napuštanju farme. Iako svi pričaju o slavnom četverokutu (čitaj: klanu) koji sačinjavaju Dino, Mario, Sonja i Petra, Marina nas uvjerava da taj klan ne postoji: "Ne, to nije tako. Ja sam barem tamo na farmi jako dobro otvorila oči i mogu vam reći da se stvorio novi ženski klan i to mi je postalo jako mučno za gledati, a vidim i da su se Mario i Dino već jako umorili", rekla je Marina.

Simona je kumovala Marininom ispadanju?

Kako se zadnjih dana pričalo o njezinoj burnoj svađi sa Simonicom, zanimalo nas je što Marina sada, hladne glave, misli o tome. "To sve ide na njezinu dušu, uopće me nije briga. Ja sam sada vani, to  mi uopće više nije važno. Bilo je očigledno da ona ne želi da ja ostanem i, da sam ostala, naredni tjedan bi mi ionako bio mučan" nadodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je ne zanima što Simona misli, ispala farmerica nam je otkrila da je zapravo Simona kumovala njezinom izboru za drugog dualista. "To je tipičan primjer one: Zavadi pa vladaj", rekla je Marina. Malo tko nakon što napusti Farmu ima hrabrosti pričati o licemjerju i ogovaranju koji su dio njihove svakodnevice, pa tako i Marina koja je, došavši u studio, izgovorila slavnu rečenicu: "Svi ćemo mi nakon Farme biti dobri". Nama je, pak, rekla: "Svatko ide svojim putem i čisto sumnjam da ću se družiti s tim ljudima s kojima sam provodila dane na farmi".

S.C.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara