Soraja se prije nekoliko godina zabila autom u stablo, najbolja prijateljica joj poginula

Foto:

SORAJA VUČELIĆ jedna je od najintrigantnijih stanovnica Big Brothera, a titulu je zaslužilo zahvaljujući svom golišavom editorijalu i bujnim oblinama. Ipak, o njoj su isplivale neke šokantne informacije, koje je objavio srpski Alo!. Kada je ulazila u kuću, predstavila se kao Hrvatica s boravištem u Beogradu, no čini se da je duže vrijeme živjela i radila u Baru u Crnoj gori. Tamo je ostala zapamćena i po teškoj prometnoj nesreći u kojoj je poginula njezina najbolja prijateljica Afrodita, koja je tada imala 22 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Soraja je u Crnoj gori poznata po mnogim stvarima, ali među njima je svakako najupečljativija informacija da je u smrt odvela svoju tada najbolju prijateljicu Afroditu. U to vrijeme bila je s mladićem koji je imao jako puno novaca pa je jednog dana posudila njegov automobil, kako bi se provozale po gradu. Kasnije se pričalo da je Soraja izgubila kontrolu nad automobilom i zabila se u drvo, a od ozljeda koje je pretrpjela, Afrodita je preminula. Saraja je pretrpjela ozlijede, ali nijedna nije bila fatalna", izjavio je izvor koji poznaje njezinu prošlost za Alo.

Nadodao je i kako se ona jako brzo nakon te tragedije, vratila starim navikama. "Sa svojom novom najboljom prijateljicom nastavila je život po noćnim klubovima u kojima je postala poznata kao djevojka za zabavu, a u to vrijeme se, priča se, upustila u veze s brojnim dečkima sumnjive prošlosti koji su harali Crnom Gorom i Italijom. Od njih je na poklon dobivala silikone, krpice i novac kako bi izgledala što bolje", otkrio je izvor i rekao kako je obožavala Talijane. Njezin cilj bio je raditi kao manekenka u Italiji pa je tražila moćne muškarce koji bi joj pomogli da ostvari cilj. Odlazila je i u Dubai i družila se s moćnicima. Ipak, uvijek se vraćala u Crnu Goru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara