Soraja Vučelić iz Big Brothera djevojku izbola u trbuh jer joj se zamjerila

Foto: CKM, RTL

SORAJA VUČELIĆ natjecateljica je Big Brothera koja intrigira javnost od prvog dana showa. Naime, osim što je pozirala u donjem rublju za jedan muški časopis, u medijima se saznalo kako je djevojka koja je odrasla u domu, nakon što joj je majka umrla rasprodala nasljedstvo te kupila automobil i silikonske implantante za grudi.

No, da Soraja navodno ima i drugih zanimljivih pojedinosti iz prošlosti, donosi srpski Kurir. Naime, prema pisanju srpskog medija Soraja je prije tri godine u noćnom klubu u Baru odvukla djevojku u toalet i britvicom je ubola u trbuh.

"U to vrijeme se u Baru taj skandal prepričavao danima. Ubola ju je britvicom u trbuh nakon čega je djevojka pala od boli i šoka. Na svu sreću, nož je bio mali tako da joj se nisu pokidali organi pa je danas živa", izjavio je izvor za Kurir. Dodaju kako Soraja zbog toga nije odgovarala nadležnim institucijama već je nastavila maltretirati djevojke po gradu ako bi joj se koja zamjerila. Ipak, policija iz Podgorice i Bara nije htjela dati službeno priopćenje o nemilom događaju.

Iako su kandidati prije ulaska u kuću Velikog Brata morali obaviti psihološke testove, ali i donijeti potvrde o nekažnjavanju ili o tome zbog čega su kažnjavani, iz produkcije kuće Emotions izjavili su kako je njihov službeni stav da nemaju komentara na medijske napise.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara