Soraja završila na hitnoj: Poznati nogometaš je izrezao po vratu i trbuhu

Soraja završila na hitnoj: Poznati nogometaš je izrezao po vratu i trbuhu

Foto: Instagram

BIVŠI nogometaš Crvene Zvezde Stefan Mihajlović izrezao je po vratu i trbuhu starletu Soraju Vučelić, svoju bivšu djevojku, u noći između četvrtka i srijede, zog čega je ona zatražila hitnu pomoć, piše Kurir.

Soraja je lakše ozlijeđena, a za taj medij potvrdila je da je došlo do incidenta u jednoj vili na Senjaku poslije zabave.

"Bila sam na 'Freestyleru' s društvom, bila je najnormalnija večer, kao i uvijek. Popili smo i nakon zatvaranja kluba otišli u jednu vilu na Senjaku, gdje je bio nogometaš Stefan Mihajlović. Zezali smo se, sjedili, pričali i smijali se. Nismo bili sami, i naše društvo je bilo tu. Kad sam krenula kući, Stefan mi nije dao da odem, htio je da još ostanem. Ustala sam i krenula, a on me povukao, malo smo se gurkali. Ne sjećam se kako je do toga došlo, samo sam u jednom trenutku osjetila bol na vratu, a potom i na trbuhu", ispričala je.

Dodala je da se sve brzo odvijalo i da ni ne zna kojim je predmetom porezana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek kad sam vidjela krv, shvatila sam što je napravio. Tvrdim da Stefan to nije namjerno napravio jer on nije nasilnik, niti je imao namjeru tako se postaviti prema meni. Prijatelji su me odmah odvezli na hitnu, gdje su mi liječnici pružili potrebnu pomoć. Osjećam se dobro, što je najvažnije. Rane su mi zavijene i nisu ozbiljne", ispričala je.

Mihajlović je nakon incidenta nazvao Soraju i ispričao se.

"Ispričavao se, molio je da mu oprosti. Ona je prihvatila ispriku jer ga dugo poznaje. Sve je završilo na tome. Neće ga tužiti", rekao je izvor.

Mihajlović je inače sin nekadašnjeg centarfora sarajevskog Željezničara i zagrebačkog Dinama Radmila Mihajlovića. Iako su mu kao omladincu Crvene zvezde predviđali veliku karijeru, u novinama je uglavnom završavao zbog skandala.

U svibnju prošle godine pobjegao je s mjesta nesreće nakon što je svojim Porsche Cayenneom udario u Fiat punto, čiji je vozač kasnije podlegao ozljedama. Svjedoci su najprije tvrdili da je nogometaš prošao kroz crveno, no kasnije je jedan od ključnih svjedoka promijenio svoj iskaz. Od prošle zime igra za švicarski Chiasso. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara