Španjolska misica u Srbiji slavila rođendan pa nastradala u mafijaškom obračunu

Španjolska misica u Srbiji slavila rođendan pa nastradala u mafijaškom obračunu
Foto: Facebook

OLTAZ BILBAO GONZALES, bivša Miss Marbelle, ozlijeđena je u eksploziji automobila koja se dogodila u zemunskom naselju Galenika, piše Blic

Španjolska ljepotica u Srbiju je došla proslaviti 20. rođendan, a nastradala je kad je eksplodirao automobil njenog dečka Strahinje Stojanovića (28). 

Oltaz je inače odrasla u španjolskoj luci Marbelli, poznatom ljetovalištu gdje su se skrivali brojni balkanski kriminalci. 

Smatra se da je bomba bila namijenjena Stojanoviću, a Oltaz je nastradala kao usputna žrtva u ratu srpskih mafijaških klanova. Stojanović je za dlaku izbjegao smrt jer se vratio po mobitel koji je zaboravio u stanu. 

Eksplozija je misicu odbacila desetak metara od automobila, a zadobila je otvoreni prijelom potkoljenice. Trenutno se nalazi u zemunskoj bolnici gdje se liječnici bore da joj sačuvaju funkcionalnost ozlijeđene noge. Blic prenosi da je u međuvremenu dala iskaz srpskoj policiji. 

Iskaz o eksploziji dao je i Stojanović, koji i sam ima poveći policijski dosje, a u istom je naselju 2015. ubijen njegov otac Paja Stojanović. 

To ubojstvo još uvijek nije riješeno, no vjeruje se da je ubijen upravo zbog kriminalnih veza svog sina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara