Sponzoruša šokirala svijet: "Zbog napada u Nici propao je moj veliki tulum na jahti"

Sponzoruša šokirala svijet: "Zbog napada u Nici propao je moj veliki tulum na jahti"

Foto: Facebook

DOK JE cijeli svijet u šoku zbog terorističkog napada u Nici u kojemu je ubijeno 84 ljudi i ozlijeđeno njih još 150, postoje i oni kojima je od ljudske patnje važnije njihovo zadovoljstvo.

Jedna od takvih je ruska manekenka i bivša djevojka ruskog milijardera, 35-godišnja Kristina Sjisoeva, kojoj nije žao što su ubijeni deseci ljudi, nego što je otkazan vatromet. Za RT je izjavila da joj je žao što je zbog nedostatka vatrometa, tulum na njenoj jahti bio manje zabavan.

"Ja sam dobro, ali je šteta što su otkazali vatromet", požalila se.

"Večerali smo kad je došao neki Francuz i rekao da je bio teroristički napad i da se moramo vratiti na obalu. To nas je uzrujalo jer smo htjeli gledati vatromet, no zbog te loše stvari sve je otkazano", pojadala se dalje.

Za svoju sigurnost ipak se nije zabrinula jer je velik broj zaštitara čuvao tulum, ali i njen nakit.

"Ne mogu samo tako izaći sa svim svojim dijamantima, trebam bar dva tjelohranitelja kako bi bili sigurni", objasnila je.

Nakon napada na Twitteru, pokušala se opravdati da nije znala što se točno dogodilo u Nici kad je davala izjave i da joj je jako žao.

Ona nije jedina kojoj je ubojica iz Nice pokvario neki nebitan gušt. Britanka Lucy Nesbitt-Comaskey zbog njegovog ubojitog pohoda nije mogla - u šoping.

"Možda je to strašno reći, možda i pomalo sebično, ali stvarno nam je pokvarilo naše šoping putovanje", požalila se u eteru.

Nakon što je u svojoj domovini izazvala lavinu negativnih komentara na Facebooku je napisala da je bila u stanju šoka pa se krivo izrazila. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara