Šprajc se ispričao gledateljima: HDZ nije nikog častio, 30 godina smo častili mi njih

Šprajc se ispričao gledateljima: HDZ nije nikog častio, 30 godina smo častili mi njih
Screenshot: RTL

ZORAN ŠPRAJC gledateljima se ispričao zbog komentara o pečenom volu Miroslava Škore i HDZ-u u RTL Direktu emitiranom u ponedjeljak.

"Naime, u prikazu vola kojim je Miroslav Škoro prošlog vikenda počastio svoju Drugu izbornu jedinicu rečeno je da je to bio 250 kilograma manji, tj. lakši vol nego što su birače u zagrebačkoj Dubravi prije 30 godina počastili Franjo Tuđman i HDZ. Time se sugeriralo kako su Tuđman i SK-HDZ prema biračima nekad bili šire ruke nego danas Miroslav Škoro i Domovinski okret", započeo je Šprajc.

"Međutim, javili su nam se naši gledatelji iz Dubrave i objasnili da tog vola otprije 30 godina nisu ni platili ni častili ni Tuđman ni HDZ, nego su ga ispekli i narod počastili njihovi birači, zagrebački Janjevci. I da budem iskren, ne znam ni otkud mi ideja da je HDZ ikad ikoga ičim počastio, 30 godina uglavnom smo mi njih častili. U tom smislu, premda je Miroslav Škoro častio manjim volom, ipak je za razliku od HDZ-a čovjek častio, ali zna se tko će na kraju platiti i tog vola", zaključio je.

Podsjećamo, Šprajc je u istoj emisiji udario i po ministru zdravstva Viliju Berošu i njegovoj izjavi da je za djecu prihvatljivije da su u domu nego u istospolnoj obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara