Šprajc u Direktu: Više distance ima u grupnom seksu nego u redu pred blagajnom

Šprajc u Direktu: Više distance ima u grupnom seksu nego u redu pred blagajnom
Screenshot: RTL

ZORAN ŠPRAJC u sinoćnjem RTL Direktu u svom je stilu komentirao aktualna događanja, prije svega trenutnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj te skorašnje parlamentarne izbore.

"Danas je Dan svete Korone i rođendan Franje Tuđmana, dok bi ponedjeljak, 11. svibnja, definitivno trebao biti proglašen Danom oslobođenja od covida-19. Jer Hrvatska je, kao i uvijek, sve pobijedila - i virus, i epidemiju, i epidemiološke mjere pa je Krizni stožer objavio kako se de facto ukida epidemija koronavirusa. Od ponedjeljka tako možemo gdje hoćemo, kad hoćemo, kako hoćemo. K nama može doći tko hoće, kako hoće i kamo hoće. S maskom, bez maske, s dva metra razlike, bez razlike, možemo opet jedni po drugima od jutra do večeri pljuvati. Divota jedna", započeo je Šprajc.

"Građani su se, kao i uvijek u ovakvim pobjedničkim danima, spontano okupili na ulicama kako bi proslavili odlazak na kavu, u šoping, u posjet kladionicama i ostalim državnim institucijama. Ipak, najviše oduševljenja izazvala je vijest da će građani opet moći izaći na izbore i glasati za HDZ - svečano je objavio predsjednik te stranke kad je najavio raspuštanje sabora", nastavio je te dodao kako će za HDZ, osim živih i mrtvih, sad moći glasati i oni u samoizolaciji.

Dotaknuo se voditelj i gospodina Drageca iz okolice Varaždina koji je u ožujku uhvaćen kako vozi gnojivo na svoje polje. "Sam u traktoru, sam s gnojivom, sam na polju, ali nema milosti. Prekršio je samoizolaciju, a takav zločin se ne pamti u novijoj hrvatskoj povijesti pa su i njemu i traktoru i gnojivu hrabri pripadnici Policijske uprave varaždinske prepriječili put i za bioterorizam mu uručili kaznu od 8000 kuna! I kad je ovaj bioterorist, kažem bio jer sad više nije, čuo od gospodina Capaka da bi danas za istu stvar umjesto kazne od policije dobio kemijsku olovku, izborni listić i pratnju do biračkog mjesta, gospodin Dragec je ostao šokiran po drugi put."

"Osim što su nam poručili da napuštanje karantene više nije zločin kao što je još nekidan bio, odjednom se bez ikakvog objašnjenja smanjio i nužan razmak u zatvorenom prostoru. Dva mjeseca su nam ispirali mozak da moramo jedni od drugih biti udaljeni najmanje dva metra, preko noći je taj razmak pao na metar i pol, ali sad ako je i pol metra, nitko ne pita, dobro je", rekao je Šprajc, a zatim se osvrnuo i na zabranu rada nedjeljom.

"Nakon što je nedjelja proglašena epidemiološki riskantnom, svi su navalili u dućane subotom pa su ljudi tako natiskani da valjda više distance ima u grupnom seksu nego u redu pred blagajnom. Jedni drugima si doslovce dahćemo za vrat, lako bi se čovjek mogao i uzbuditi", rekao je. 

"Ali ne brinite, epidemiološka situacija je pod kontrolom", zaključio je emisiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara