Spriječio je pjevačicu da se ne ubije: "Uletio je u sobu trčeći po stubama..."

Spriječio je pjevačicu da se ne ubije: "Uletio je u sobu trčeći po stubama..."
Foto: Instagram

DOLLY PARTON otkrila je kako si je jednom pokušala oduzeti život, a priču o tome podijelila je u jednom intervjuu objavljenom u knjizi ''Dolly On Dolly: Interviews and Encounters with Dolly Parton''.

Slavna country pjevačica priznala je kako se htjela ubiti zbog ljubavnih problema s kojima se suočila, otkrivši kako je bila na rubu da povuče okidač pištolja, a onda ju je, u posljednjem trenutku, zaustavio njen pas Popeye.

"Jednog popodneva sjedila sam gore u svojoj spavaćoj sobi kad sam u noćnom ormariću ugledala pištolj koji čuvam zbog provalnika. Dugo sam ga gledala. Čim sam ga podignula, samo da ga primim u ruku i pogledam, naš mali pas Popeye uletio je trčeći po stubama.

Zvuk njegovih šapa vratio me u stvarnost i iznenada sam se smrznula. Spustila sam pištolj. Onda sam molila", prisjetila se 73-godišnjakinja, ističući kako dolazak svog bostonskog terijera u tom trenu smatra Božjim znakom.

"Mislim da to možda ne bih učinila - ubila se, ali ne mogu reći sa sigurnošću. Sad kad sam prošla taj grozni trenutak, mogu razumjeti tu mogućnost ako bol postane dovoljno jaka, čak i za nekog čvrstog poput mene", istaknula je Dolly.

Inače, glazbenica se u knjizi osvrnula i na teško djetinjstvo koje je imala u Tennesseeju, gdje je odrastala uz još jedanaestero braće i sestara. Tako je otkrila da je njena obitelj bila toliko siromašna da su se ona, braća i sestre morali kupati u obližnjoj rijeci, a kada bi im bilo hladno, jedan od njih pomokrio bi se u krevet u kojem su svi spavali da bi se ugrijali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara