Srbija se pomamila za Darkom Rundekom

U ROKU od nekoliko sati Beograđani su razgrabili karte za pet koncerata Darka Rundeka, koji će se 22., 23., 24., 27. i 28. prosinca održati u Studenskome kulturnom centru.

Organizatori koncerta najprije su predvidjeli da Rundek 22. prosinca održi koncert na kojem će promovirati svoj novim album "Ruke", čije je licencno izdanje prije tri mjeseca u Jugoslaviji objavio Metropolis Records.

Karte za taj koncert pojavile su se na blagajni SKC-u prošloga petka u 15 sati i za sat vremena više nije bilo niti jedne. Nakon toga, u ponedjeljak je u prodaju puštena nova serija karata za koncert 23. prosinca, koja je također prodana istoga dana.

Organizatori koncerta uspjeli su jučer i danas rasprodati još tri koncerta - od 24., 27. i 28 prosinca. Zasad nije poznato hoće li se organizirati još koji nastup Rundeka i njegova pratećeg francuskog benda.

Prije dvije godine Rundek, također u prosincu, uz pratnju dijela Haustora održao je tri koncerta u Beogradu, a ljetos je nastupao u Novome Sadu, na rock festivalu Exit.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara