Srbin (18) dobio poklon koji bi razočarao njegove vršnjake, ali on je presretan

Srbin (18) dobio poklon koji bi razočarao njegove vršnjake, ali on je presretan
Foto: Facebook

PETAR SUVAČAR, srednjoškolac iz mjesta Silbaša u Srbiji, pohvalio se nesvakidašnjim poklonom koji je za 18. rođendan dobio od majke.

Mladić je od majke Jelice za rođendan dobio drljaču. I dok bi mnogi njegovi vršnjaci ovakvim poklonom bili razočarani, on je bio oduševljen. 

"Neki za 18. rođendan dobivaju satove, kompjutere, telefone, a ja drljaču koja mi je kao poklon draža od onih gluposti", napisao je Petar uz fotke svog poklona koje je podijelio na Facebooku. 

"To je bilo iznenađenje od mame. Nisam stvarno znao da će mi to kupiti. Bilo mi je veoma drago kad mi ju je prijatelj dovezao na traktoru prošle subote", rekao je Petar za Blic

On je, inače, učenik četvrte godine srednje poljoprivredne škole, a kako kaže, na traktoru je otkad zna za sebe. Posljednjih pet, šest godina ozbiljno se bavi poljoprivredom, a posljednje tri, otkad mu je djed preminuo, to radi potpuno sam.

Obrađuje oko trideset jutara zemlje, a sadi obično pšenicu, kukuruz i soju. Uz to, pomaže i tetku Draganu, koji također ima dosta zemlje, pa su mu strojevi, kaže, neophodni.

"Kada završim školu, želim se potpuno posvetiti poljoprivredi. Želim kupiti još strojeva, zakupiti još zemlje. Kad sam na njivi, mene to jednostavno ispunjava", zaključio je mladi Petar. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara