Srbin (74) i njegova zaručnica (21) iznenadili Srbe posljednjom objavom

Srbin (74) i njegova zaručnica (21) iznenadili Srbe posljednjom objavom
Foto: Facebook

OVO JE brzo eskaliralo. Samo nekoliko dana nakon što su se Milojko Božić (74) iz Pilatovića i njegova zaručnica Milijana Bogdanović (21) pohvalili srpskim medijima svojom velikom ljubavi, stigao im je poziv da uđu u srpski trash reality show "Parovi".

"Marić nas je već zvao. Zbog nas će porasti gledanost", rekao je Milojko za srpski Kurir.

"Najvjerojatnije ćemo biti u 'Parovima'", dodala je njegova odabranica.

Njihova ljubavna priča izazvala je podijeljene komentare u Srbiji. Neki podržavaju njihovu ljubav, no većina ih smatra čudacima.

Razlika od 53 godine Milojku i Milijani nimalo ne smeta. Kad se Milijana rodila, Milojko je već završio svoj radni vijek u Beogradu i preselio se u rodno mjesto kako bi uživao u umirovljeničkim godinama.

"Znam ga otkako sam bila mala. S mojih 17, nepunih 18 godina ostvarili smo bliži kontakt, počeli smo da se družimo. Malo sam se ja zaljubila pa onda i on. Bilo smo oko godinu dana u vezi. Kada smo šetali zajedno, svi su zagledali, bilo je čudno. Odjeknula je priča kao atomska bomba. Poslije smo prekinuli, ne znam zašto. Nisam se htjela ja javiti, a ni on. Onda se dogodilo da je trebao ići na operaciju srca, ugradnju bajpasa. U tom trenutku nije bilo nikoga uz njega da mu pomogne. Ponudila sam se vrlo rado, bez ikakve obveze, prijateljski, da pospremim kuću, napravim ručak. Ali nisam mogla da izdržim njegovu blizinu, rodila se velika ljubav", rekla je Milijana.

Žele djecu, ali još se nisu dogovorili koliko njih.

"Mnogi misle da sam s njim iz interesa, ali sve je najnormalnije. Nemamo problem ni da kažemo da su njegova ukupna primanja 50.000 dinara. Nas dvoje živimo u našoj drvenoj palači, tu ćemo prezimiti, a na proljeće ćemo krenuti s renoviranjem kuće koju je Mikan davno sagradio, ali koja je sasvim normalna, nema nikakvog luksuza", tvrdi ona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara