Srbin kojeg mladi Hrvati obožavaju: "Najbolji frend mi je ukrao ogroman novac"

Srbin kojeg mladi Hrvati obožavaju: "Najbolji frend mi je ukrao ogroman novac"
Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

BOGDAN Ilić, poznatiji kao Baka Prase, najpopularniji YouTuber regije, proslavio je 23. rođendan. Popularni Ilić rođendan je obilježio emotivnom porukom na Instagramu u kojoj je priznao da je zbog novca izgubio najboljeg prijatelja. 

"Izgubio sam se u pravljenju novca jer sam mislio da je to glavna stvar, zaboravio sam zbog čega sam počeo snimati. Izgubio sam najboljeg prijatelja zbog istog tog novca, što me je natjeralo da shvatim što je zapravo bitno u životu. U tim najtežim trenucima sam vidio tko mi je zapravo prijatelj. Pored boli koju još uvijek držim u sebi, nastavio sam biti pozitivan", napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eh... 23 godine... Da li sam očekivao sve što se dogodilo do sad? Ni blizu. Da li sam srećan zbog svega što se dogodilo? Donekle. Pročitao sam poruku koju sam vam poslao prošle godine, i zaista, ova godina je bila jača u brojkama od bilo koje, ali istovremeno, jača emotivno od prethodne 22 zajedno. Ali pored toga, u ovoj godini sam naučio najviše o životu. Izgubio sam se u pravljenju novca jer sam mislio da je to glavna stvar, zaboravio sam zbog čega sam počeo da snimam. Izgubio sam najboljeg prijatelja zbog istog tog novca, što me je nateralo da shvatim šta je zapravo bitno u životu. U tim najtežim trenucima sam video ko mi je zapravo prijatelj. Pored bola koji još uvek držim u sebi, nastavio sam da budem pozitivan. Zbog tog istog bola se nisam zatvorio za ljude i nisam prestao da im verujem i da ih volim. To mi je omogućilo da upoznam ljude koji su mi promenili život na bolje, i to nastavljaju da rade. U isto vreme sam suzio i proširio krug ljudi oko sebe. Ali zato što sam verovao ljudima, opet su me izdali, pored svega što sam učinio za njih, ali ovaj put, to me nije dotaklo. Nastaviću da pomažem koliko mogu, a ko me zajebe, njemu na dušu. "Ako izgubite dobrotu u sebi, znajte da ste izgubili sebe." Ne dopustite da se to dogodi. Da... Ova godina je bila puna uspona i padova. Iako sam mlad, i realno još uvek, klinac, prolazim kroz mnogo stvari i učim mnogo. Sve to me dovodi do jednog bitnog zaključka... Ja volim da usrećujem ljude, volim kada nekog nasmejem, volim da vidim da je nekome lepo jer sam mu pomogao. I zato sam krenuo sa YouTube-om. Jer kad vidim nekoga od vas da mi prilazi sa osmehom na licu, ovo sve dobija malo više smisla. Hvala vam što ste bili uz mene u ovoj godini kada mi je to bilo najpotrebnije. Idemo na #1! INSTITUCIJA ❤️🐷

Objavu dijeli Bogdan Ilic (@bakaprase)

Početkom godine je na YouTubeu objavio je video u kojemu je ispričao da je izgubio najboljeg prijatelja nakon što je otkrio da mu je ovaj ukrao veliku količinu novca iz kuće. Novac se nalazio u sefu kojemu je njegov prijatelj imao pristup, a na kraju mu je sve priznao. YouTuber kaže da ga je to slomilo i da je dugo odbijao povjerovati da ga je tako izdao najbolji prijatelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara