Srpkinji se upucavao zauzet frajer, mnogi je napali zbog onog što je napravila

Srpkinji se upucavao zauzet frajer, mnogi je napali zbog onog što je napravila
Screenshot: Twitter

CURA iz Srbije podijelila je situaciju u kojoj se našla kad joj se preko društvenih mreža počeo upucavati frajer koji je imao djevojku, a mnogi su zbog onog što je učinila iznapadali nju. 

"Javlja mi se lik, pita me da izađemo xy puta. Ja ga pitam ima li djevojku, kaže ne. Pošaljem njegov profil djevojci, pitam je li joj to dečko, ona kaže da. Ja joj pošaljem screenshotove, ona prekine s njim, on se izdrka na mene jer sam joj rekla. Sačuvajmo minimum dostojanstva", napisala je ona. 

Ispod njene objave brzo se razvila poprilična rasprava. Dok su je neki napadali što je javila djevojci da joj se njen dečko upucavao, drugi su stali na njenu stranu. 

"Nemam komentara za miješanje u tuđe veze. Kako se ti smatraš pozvanom da razrješavaš tuđe nevjere i pričaš o dostojanstvu. Što se tebe tiče tko koga vara da tu denunciraš i glumiš neku pravdu", "Svaka čast što si to podijelila s nama na Twitteru. Baš bitna priča. Ženski degenerik", "Koji si ti psiho, djevojko, jesi realna? Gdje je tvoj minimum dostojanstva da se uopće javiš njegovoj djevojci", "Jesi sretna što si im uništila vezu koja je mogla završiti sretno s gomilom djece? Možda si ti bila svjesna da si mu samo avantura za jednu noć pa si se zato tako pakosno ponašala?", napali su je jedni. 

 

"Pozvana je time što ju je zauzet lik spopadao i tvrdio da je slobodan. Doslovno je rekao da nema djevojku i onda se ona njegovoj nepostojećoj djevojci javila", "Da si kojim slučajem izašao s njim bila bi kurva koja lovi zauzete muškarce. Da sve žene ovo naprave prevara bi nestala u 24 sata jer varaju samo zato što misle da se neće saznati", "Mala, svaka čast, baš si sjebala smrada", "Mi žene se trebamo držati zajedno", branili su je drugi. 
Što vi mislite, tko je u pravu?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara