Srpska folk zvijezda nudi 10 000 eura za svoj pornić

SRPSKA folk zvijezda Anica Milenković nudi 10 000 eura onome tko uspije pronaći njezin "hard core video" koji je, kaže, "pojam" za Severinin uradak.

Anica Milenković prvo se publici predstavila kao kvalitetna pjevačica, a tek nakon toga kao foto model. Nakon što se razodjenula, kako priznaje, njezine pjesme pojavile su se na vrhovima top lista i gurnule ju u prvi plan.

U razgovoru za Paparzzo, Anica je spomenula i Severinu, za koju kaže: "Severinin pornić bih bez razmišljanja nazvala najvećim estradnim skandalom koji se ikada dogodio u našoj zemlji. Bila sam šokirana tih dana kada su njene lascivne fotografije preplavile domaću štampu. Mislim da nas nakon takvog nečeg više ništa ne može iznenaditi... Sviđa mi se Severinino umijeće jer je vrlo temperamentna i dinamična. Da je ne znam, mislila bih da je profesionalna glumica."

Anica je otvoreno govorila o seksu i zabranjenim temama, a kako priznaje snimila je i ona porno film.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se mene tiče, pristalica sam snimanja seksa ali samo u posebnim trenucima i s odabranim osobama. Inspirrani "radovima" Pamele Anderson i Tomija Leea, moj dečko i ja ovjekovječili smo prije nekoliko godina naše intimne trenutke. Ne bih se hvalila, ali moj "hard-core video" je "pojam" za Severinin i Suzanin. Njih dvije su male mace za mene! Nažalost, u to se nitko nikada neće moći uveriti jer se meni ne može dogoditi da se neko dočepa kazete. Mada... Evo, nudim 10.000 eura onom tko se uspije dokopati mog pornića" - rekla je. 

(Foto: Paparazzo)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara