Srpska obitelj završila na ulici, Marija Šerifović pobjesnila: "Ja ću platiti"

Srpska obitelj završila na ulici, Marija Šerifović pobjesnila: "Ja ću platiti"
Foto: Instagram

FANOVIMA pjevačice Marije Šerifović nije nova vijest da njihova omiljena glazbenica rado pokazuje i humanu stranu pomažući onima manje sretnima, ali ovaj je njen potez oduševio cijelu regiju. 

Nakon što je čula za slučaj sedmeročlane obitelji, koju su iselili iz njihova doma u beogradskom Dorćolu, u kojem su živjeli od 1982., Marija je odlučila priskočiti u pomoć. Osim što su ostali bez doma, jedna članica obitelji ima rak, te je prilikom iseljenja po nju morala doći hitna pomoć. Kad je to vidjela, pjevačica se odmah angažirala da pomogne nesretnoj obitelji. 

"Iskreno ... U ovoj mojoj lijepoj Srbiji ne može me više ništa iznenaditi... I ne znam ni opisati koja se količina bijesa u meni pojavi ... Ali evo da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pevaljka za neke ... Ako neko ima kontakt - dajte ja ću platiti i skućiti familiju", poručila je Marija na Twitteru. 

Nije dugo trebalo da joj fanovi dojave kontakt, a Marija je već idući dan obavijestila pratitelje da je problem riješen. 

"Pričala sam Osmanom. Bit će sve ok", napisala je kratko. 

Osim što je dobila veliki broj pohvala za svoj plemeniti čin, javili su se još neki ljudi koji su poželjeli pomoći obitelji. 

"Svaka čast Maro, pomoći ćemo i mi", najavili su iz Inicijative žena Srbije. 

"Kakva si ti ljudina", "E zato te slušam i volim tvoju muziku, evo i ja ću sudjelovati u donaciji, javi mi molim te kako", "Ništa drugo nisam ni očekivao od tebe. Kraljica, drug, prijatelj... I svašta nešto si ti, a ovim postupkom si još više dokazala da si empatična", "Naklon do poda", bili su neki od komentara. 

Srpske Novosti su u međuvremenu objavile da je obitelj tu pomoć odbila. 

"Marija Šerifović nas je nazvala ubrzo nakon što nam je dom pretvoren u pepeo. Preko društvenih mreža došla je do broja moga oca Seladina, ponudila nam je pomoć i izrazila želju da nam plaća stanarinu naredna tri mjeseca. Mi smo joj beskrajno zahvalni na tome, ali ponuđenu pomoć ćemo odbiti. Nama je potrebno da povratimo naš dom koji je bespravno srušen", prenose oni izjavu Muhameda Osmanija čiji je dom u utorak srušen do temelja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara