Srpski BB: Strasno se ljubili u krevetu samo nekoliko sati nakon ulaska u Kuću

Tekst: A.M.
Foto: Blic

I DOK je hrvatski Big Brother prestao s prikazivanjem zbog loše gledanosti, što i ne čudi s obzirom na manjak "akcije", srpski BB, odnosno Veliki Brat, samo nekoliko sati nakon ulaska u Kuću puni medijske stupce prvim ljubavnim parom. Naime, frizer iz Beograda, Karlo Zagorac, i Violeta Ralova, studentica iz Makedonije strastveno su se ljubili prvu noć u reality showu. Iskre između novopečenog para počele su frcati već na samom početku reality showa, a ugodno druženje nastavili su ispod plahti.

Noćna avantura nastavila se i ujutro

U Kući na Košutnjaku ne postoje dvije spavaće sobe kao što je to bio slučaj u našem Big Brotheru tako da su stanari prisiljeni dijeliti postelje. To nije teško palo razvedenom 32-godišnjaku i 19-godišnjoj studentici koja nije mogla odoljeti čarima tamnoputog i šarmantnog Beograđanina. Kako prenosi srpski Blic, novopečeni par cijelu je noć proveo strasno se ljubeći, a iskre su frcale na sve strane.

Njihova noćna avantura nastavila se i ujutro, u dvorištu ispred bazena gdje su razmjenjivali nježne poljupce, daleko od očiju drugih stanara. "Karlo je najiskusniji u Kući, bar po mom mišljenju. S obzirom na to da je svašta prošao u životu, ima iskustva i ne odbija što mu se nudi. Makedonka je lijepa i mlada i mislim da je to početak druženja koje može otići u bilo kojem pravcu. Ovo svakako ne bi trebalo shvatiti ozbiljno, više kao neko zezanje", rekao je za Blic Karlov kum koji dodaje da ne zna koliko su "klinke iz Kuće nalik njemu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara