Srpski mediji pišu da je Trifunović pobjegao s mjesta nesreće, javio se i on

Srpski mediji pišu da je Trifunović pobjegao s mjesta nesreće, javio se i on
Screenshot: Youtube

SRPSKI su mediji objavili da je glumac Sergej Trifunović izazvao prometnu nesreću te da je nakon toga "pobjegao s mjesta nesreće". 

Trifunović se navodno u ponedjeljak navečer u Bulevaru Mihajla Pupina u Beogradu zabio u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a zatim napustio mjesto nesreće. Novosti navode da je kod jedne benzinske postaje oko 20:55 sati automobilom prešao u zaustavnu traku i udario u stražnji lijevi dio vozila. 

"Vozač autobusa je došao do zadnjeg dijela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je on rekao da za tim nema potrebe, sjeo u automobil i otišao s lica mjesta u smjeru Brankovog mosta", navode izjavu svjedoka. 

U nesreći nitko nije ozlijeđen, a nakon što su brojni mediji prenijeli ovu vijest, glumac se oglasio putem Twittera tvrdeći da je otišao da nahrani mačke te da ne zna gdje bi se trebao javiti da riješi problem. 

"Neka me netko slobodno nazove, nema potrebe da se diže prašina ni oko čega. U svakom slučaju, ako nitko ne nazove, idem ujutro do moje stanice u Savskoj i rješavamo problem", napisao je. 

U nastavku je objavio svoju stranu priče. 

"Zakačio sam autobus, sebi sjebao vrata, njemu samo ogulio malo farbe, jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem otključati majstorima vrata, nahraniti mačke, vraćam se, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred, da bih sve brže izveo. Kad sam izašao, milicija je vjerojatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na 060....... jer ne znam gdje trebam doći, prijaviti se i riješiti problem. Jezivo je tabloidna priča da sam "pobjegao s mjesta". Hvala na razumijevanju", napisao je. 

Nešto kasnije je javio da je otišao u policijsku postaju, napisao izvještaj te da je napuhao 00 na alkotestu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara