Stanari Big Brother kuće nakon nova dva Koloseuma ponovo se zamijenili

Foto: vb4.emotion.rs

STANARI Big Brother kuće ponovo su zamijenili mjesta. Dragana, Soraja, Nirmal, Ema, Nemeš, Duško i Horvat ponovo su završili na otpadu, iako su sinoć u još jednom u nizu Koloseuma, izborili boravak u luksuznoj kući. Veliki brat danas im je organizirao novi Koloseum s kockama leda. Svaki tim je dobio veliku kocku leda u kojima je zaleđen metalni štap i novac u obliku metala. Morali su otopiti kocke i doći do novca. Stanarima luksuzne kuće ovaj je zadatak uspio, jer su prvi došli do štapa koji im je olakšao pola posla. Raspjevani otpadnici željeli su prvo izvaditi novac pa su zanemarili štap koji bi im pomogao da lakše dođu do novca.

Nabacivanje smećem

Veliki Brat je svim stanarima otežao zadatak time što je tijekom zadatka puštao pjesmu "Glavo luda". Dok su otpadnici topili kocku leda, s druge strane u luksuzu su se  već naveliko spremali za nastup Zdravka Čolića i Lokica. Kada su nakon četrdeset i pet minuta otpadnici došli do novca Veliki Brat je objavio da je kraj zadatka. Dojučerašnji otpadnici tako su izborili ostanak u kući, a za nagradu su dobili i pizzu, no veselje im nije dugo trajalo, jer dok su uživali u pizzi, krenula je druga Koloseum igra nazvana "Totalno đubretarski kviz".

Stanari su se u kontejnerima nabacivali smećem koje je bilo u kanticama. Morali su ga bacati jedni na druge i pogađati što pada po njima. U toj su igri pobijedili Slavica, Lester, Bojana, Marijana, Tamara, Nikola i Radašin. Vratili su se u luksuznu kuću i nominacije će dočekati u njoj. Povratku u luksuz najviše se razveselila Bojana koja je priznala da joj je teško pao boravak na otpadu. To je danas bilo vidljivo i po njenoj ljutitoj reakciji kada je, prilikom odlaska u otpad, shvatila da nemaju mlijeka pa je počela vrijeđati i tračati Draganu. 

Sastavljanje šoping liste bez svađa


Druga ekipa nije se pretjerano uzrujavala zbog povratka na otpad, jer vole boraviti tamo.
Nakon nove rotacije, na red je došlo sastavljanje šoping liste. S obzirom na uspješno obavljen tjedni zadatak i stanari iz kuće i otpadnici imaju luksuzni budžet za sljedeći tjedan. Prvi na redu u sastavljanju šoping liste su otpadnici. Nemeš, Horvat i Ema vode glavnu riječ. Nemeš zapisuje a Horvat kao kapetan vodi računa da se naruči sve što je potrebno. Sastavljanje prolazi bez svađe i bilo kakvih problema.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara