Stanarke priznale da su jako napaljene na glas Big Brothera

Stanarke priznale da su jako napaljene na glas Big Brothera

TIJEKOM razuzdanog tuluma, kojeg je Big Brother omogućio stanarima povodom pedesetog dana u Kući, nisu samo stanari bili zadovoljni nego i sam Big Brother kojemu je nekolicina stanarki pravila društvo u ispovjedaonici za vrijeme tuluma. Ornela, Lucija i nezasitna Rina žicale su Big Brothera da im pošalje vibrator, jer su po njihovom mišljenju muški stanari "za kurac". Nakon zadatka u kojem su svi stanari ulazili u ispovjedaonicu i govorili s kime bi najradije, odnosno s kime se nikako ne bi našli na spoju naslijepo, Big Brother je dobio najviše glasova. Po mišljenju stanarki "Seksi glas petkom" njihova je tajna žudnja. Rinin seksi Mrkvica, sa svojih 20 centimetara je na vrhu top liste nepoželjnosti jer stanarke tvrde kako je previše ženskast.

Romantična depilacija Rininih leđa

Nakon što su "ženskasti" Mrkvica i pohotna Rina obavili svoj (tko zna koji po redu) seks u termalnoj kadi, Rina je prešla na višu razinu njihovog odnosa te zamolila Mrkvicu da joj depilira leđa, a on će zauzvrat dobiti senzualnu masažu. "Ajde da sam ti u nečemu prva, kada su ti cure prije mene sve radile", rekla je Rina svom Ljubiću nakon što je pristao na ovako neobičan zahtjev. Idilu im je pokvario Marko koji je usred romantične depilacije Rininih leđa upao u sobu na što je Rina, kao i na sve ostalo, jako burno reagirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajde, Rina, ti začepi", umjesto "Dobro jutro", rekao je Saša Rini čim je ustao iz kreveta. Iako je od početka showa odašiljao sliku dobrog, tihog i nenametljivog dečka, sve češće se zapravo može vidjeti njegovo pravo lice. Čini se kako su to i stanari primijetili jer su ga i nominirali. Iako nije u nijednom klanu, barem on tako tvrdi, donedavno neprimjetan Saša naveliko ispipava teren da bi našao idealno, ali i sigurno mjesto među jačim karikama te si tako osigurao što duži boravak u Kući.

A.M.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara