Starački dom unajmio gole batlere, bakice se raspametile

Starački dom unajmio gole batlere, bakice se raspametile
Foto: Facebook

VLASNICI jednog staračkog doma u Velikoj Britaniji odlučili su razveseliti svoje štićenice pa su im priredili veselu večeru tijekom koje su ih posluživali goli batleri. 

Za Mirror su otkrili da ih je na to potaknula želja njihove 89-godišnje stanarke Joan Corp. 

"Kad god bismo je pitali što želi, odgovorila bi: muškarca. Zato nas ni najmanje nije iznenadilo kad je poželjela ovako nešto. Razgovarali smo s ostalim štićenicima i svi su je podržali. Batlere smo našli putem interneta i objasnili im kako se trebaju ponašati. Za malo bezazlenog flerta nije važno koliko ti je godina", rekla je Claire Martin, koordinatorica aktivnosti u domu. 

Na večeri je bilo 23 ljudi, od kojih je 11 štićenika doma, a stare dame pozvale su i svoje kćeri i unuke. 

Golišavi batleri koji su na sebi imali samo pregaču i mašnu oko vrata poslužili su im večeru od tri slijeda, a zatim su im ponudili opuštajuću masažu. 

Najstarija stanarka doma, 99-godišnja Doll Jenkins, toliko se oduševila golim batlerima da ih je pozvala da se ponovo vrate dogodine na proslavu njenog stotog rođendana. 

"Dame su bile jako uzbuđene. Sredile su se za ovu priliku i stalno su se hihotale. Kad su ih pitali žele li masažu, sve su htjele", dodala je Claire. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara