Stavila mužu pojas nevinosti dok je spavao da ga spriječi u varanju

Stavila mužu pojas nevinosti dok je spavao da ga spriječi u varanju
Foto: Twitter

MUŠKARAC iz Ukrajine zamalo je ostao bez genitalija nakon što ga je supruga stavila u bolni pojas nevinosti jer joj je bio nevjeran.

Neimenovani muškarac u četrdesetim godinama iz Zaporožja u jugoistočnoj Ukrajini rekao je liječnicima da se jednoga jutra ranije ovaj tjedan probudio i našao veliku metalnu maticu na svom spolnom organu. Instalirala ju je njegova supruga kako bi ga spriječila da joj ponovno bude nevjeran. On kaže da mu je to "davilo organ" te da je probao skinuti sam, no bez uspjeha pa nije imao izbora nego pozvati hitnu pomoć.

Na žalost očajnog čovjeka, bolničko osoblje moglo je malo učiniti kako bi pomoglo u njegovom delikatnom problemu pa je pozvan specijalistički tim. Oni su koristili kružnu pilu kako bi komad metala prerezali na dva dijela, dok su na njega lijevali vodu da ga ne bi pregrijali zbog trenja, prenosi Oddity Central.

"Primili smo poziv liječnika koji su tražili da uklonimo pacijentu maticu", rekao je spasitelj Oleksandr Brienko. "Koristili smo posebnu opremu za ovaj posao dok je pacijent ležao na operacijskom stolu pod anestezijom."

"Često se susrećemo sa sličnim incidentima i prilično smo uvježbani u uklanjanju prstenova, lisica i drugih predmeta s ljudskih tijela. U ovom smo slučaju zapravo spasili čovjekov penis. U budućnosti će moći postati otac", dodao je kolega spasitelj Eduard Nekhoroshev.

Ukrajinac se trenutno oporavlja u bolnici, a prema izvještajima lokalnih medija razmišlja o razvodu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara