Stiže Valentinovo, a vi ste sami? Odaberite si virtualnu suprugu!

Foto: Screnshot/biwihotohaisi.com

PRED Valentinovo stranica biwihotohaisi.com doživjela je pravu navalu posjetitelja. Naime, ona svojim korisnicima omogućava da bračnu sreću pronađu u virtualnom obliku. Svim muškarcima koji su sami, a htjeli bi biti u braku nude četiri modela žena koje mogu oženiti.

Tako Milli Chulbulli ima 21 godinu te je pričljiva i dražesna djevojka koja je sklona tračevima pa mnogo vremena provodi s prijateljicama na telefonu. Shalini Sheherwali potpuna je suprotnost od Milli, ona je 26-godišnja poslovna žena koja se uspješno nosi s vremenom, razumije se u tehnologiju, a jedini porok joj je online kupovina.

Biji Thakuir ima 25 godina, ali već sad zna na koji način izmanipulirati muškarca, držati glavnu riječ u obitelji i biti vatrena domina. Za razliku od nje, 23-godišnja Rita Gharwali je romantičarka koja svoje vrijeme posvećuje gledanju sapunica i suprugu.

Njihove profile možete pogledati prije nego se odlučite koju bi ste željeli, a iako virtualne supruge imaju nekoliko nedostataka poput toga da nisu fizičke, kada vam dosade ili kad si nađete pravu ženu tada njih možete i obrisati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara