Stjuardesa otkrila odvratan razlog zbog kojeg nikad ne biste trebali piti kavu u avionu

Stjuardesa otkrila odvratan razlog zbog kojeg nikad ne biste trebali piti kavu u avionu

Foto: Instagram

ANONIMNA stjuardesa u iskrenom intervjuu za Vice otkrila je neke, putnicima dosad nepoznate, detalje iz zrakoplova koje bi vam mogle razjasniti mnogo toga.

Stjuardesa, koju su za potrebe teksta nazvali Betty, otkrila je da je pravilo koje svi najviše krše tijekom leta, pa čak i osoblje, ono o gašenju mobitela. "Nitko ne gasi mobitele. Čak ni ja. Sva ta pravila su zapravo samo predostrožnosti. Ne smijete ustati dok se zrakoplov približava ulazu, ali idemo pet na sat. Što će vam se dogoditi?" kaže ona. "Tako da, držite mobitele upaljene, nikog nije briga", rekla je.

 

A post shared by Stewardess (@stewardessworld) on

"Pretpostavljam da se u nekom trenutku nešto moralo dogoditi kad već postoje takva pravila", ipak je zaključila i dodala da ona nekad ne zakopčava ni sigurnosni pojas, ali i priznala da joj se to jednom obilo o glavu. Doslovno. "Slijetanje je bilo prilično grubo, ja sam poletjela naprijed i udarila glavom. Osjećala sam se dosta glupo", priznala je.

"Ludo je koliko su ljudi odvratni u avionima. Ti zahodi su najodvratnija mjesta na Zemlji", tvrdi. Međutim, ono što bi vas moglo najviše uznemiriti je detalj o kavi u zrakoplovima.

"Nikad nemojte piti kavu u zrakoplovima. To je ista pitka voda koja prolazi kroz zahodski sustav. Nedavno smo imali testiranje na E. coli u vodi i nije prošla... Zatim je stigla ekipa iz održavanja, pritisnuli su nekoliko tipki i nakon toga je prošla testiranje. Zato izbjegavajte bilo kakvu toplu vodu ili čaj. Sve u bocama je ok, naravno", poručila je.

 

A post shared by Stewardess (@stewardessworld) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara