"Što bi napravio da te Dvina zamoli da je seksualno zadovoljiš iza štale?"

NAKON što su farmeri otkrili da sva mudrost svijeta ipak nije u ogovaranju i podmetanju, i da svoje slobodno vrijeme, ili barem dio slobodnog vremena mogu provesti primjerice i u igranju društvenih igara, njihovom oduševljenju nije bilo kraja. Međutim, kako Pictionary čovjeku ubrzo dosadi, a i ne angažira spominjanje ikakvih pikanterija, nije trebalo dugo da netko predloži daleko zanimljiviju "bocu istine".

Gazdarici Jeleni pripala je čast da objasni pravila i iznošenje prljavog rublja na stol je počelo. Iako je na početku sve djelovalo kao dobra zafrkancija, nakon nekog vremena pitanja su postala sve provokativnija i počela su uzburkavati stare strasti. Ivana se odvažila i upitala Stefany zašto joj je prošli četvrtak udijelila šibicu i proglasila je duelistom, kad je to isto mogla primjerice učiniti i Neni, na što joj je sve svadljivija Stefy odgovorila kako se ona nema šta kome pravdati!

Neno je situaciju dodatno začinio spominjanjem njihove nezaobilazne i najdraže teme, seksa, i to provocirajući Alena. "Što bi napravio da ti Dvina dođe i predloži seks kod štale?", Nenu je zanimala Alenova reakcija, a zanimalo ga je i kada će konačno "Stefy prestati okolišati s bratom Rafom i riješiti sve kod wc-a".

"Nema šanse da je Rafo onakav kakvim se prikazuje"

Stefany je provocirala Rafu pitanjima o njegovom intimnom životu iako je poznato da Rafo nije, poput ostalih farmera, brz na jeziku, ali ovaj put joj je ipak odlučio odgovoriti. "U svoju djevojku sam zaljubljen koliko god možeš  biti zaljubljen u osobu koju poznaješ mjesec dana", glasio je Rafin odgovor, ali Stef nije bila zadovoljna odgovorom.

"U takvom svijetu ne možeš biti tako dobar i ne mogu ti svi biti dobri. U njemu sigurno čuči mali vrag!", Stefany se povjerila Alenu, smatrajući kako nema "teoretske šanse" da je Rafo onakav kakvim se prikazuje.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara