Što će Milan reći na ovo? Severinin svekar progovorio o odnosu s Aleksandrom

Što će Milan reći na ovo? Severinin svekar progovorio o odnosu s Aleksandrom
Foto: Instagram

SEVERININ svekar Dragan Kojić Keba dao je intervju za srpski Kurir i progovorio o svojoj obitelji i odnosu sa Severinom.

"Otkako su se Igor i ona uzeli, doživljavam je kao člana porodice. Gledam je kao svoju kćer Natašu. Zanimljivo je da o Severini skoro ništa nisam znao do prije tri godine. Čuo sam samo za njeno ime i pjesmu 'Ja samo pjevam'. Sad tu pjesmu uvijek izvodim, iako sam naučio i sve druge. I ona zna svaku moju", rekao je Keba.

"Siguran sam da će bog Severini i Igoru dati da imaju i zajedničko dijete, a njenog sina prihvaćamo kao svog. On mene najviše voli", rekao je na pitanje priželjkuje li unuče. 

"Ja njemu kažem: 'Ja sam tvoj lažni deda!' Sviđa mu se to 'lažni deda', iako me voli kao pravog. To se ne može opisati riječima, ta ljubav se vidi u pogledima", opisao je svoj odnos s malim Aleksandrom Keba.

Keba će uskoro održati koncert u Sava centru povodom 30 godina karijere, a otkrio je da će tamo biti i Severina.

"Bit će prisutna, a u kojoj ulozi, neka za sada ostane tajna. Ne treba mi nikakav reklamni trik što se toga tiče, ali jednostavno, mi smo obitelj i očekuje se da ona dođe", rekao je.

Jedno vrijeme se šuškalo da je Severina zahladila odnose s Igorovom obitelji, no čini se da se oni i dalje itekako dobro slažu. Severina je to pokazala i rođendanskom čestitkom Kebi na Instagramu.

Inače, pjevačicu je nedavno bivši partner Milan Popović prijavio za obiteljsko nasilje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara