Što će reći tata: Jude Law uhvaćen u "drpanju" kćeri Roda Stewarta

JUDE LAW, poznati britanski glumac i još poznatiji ženskaroš koji je u svojoj prošlosti ljubovao sa Siennom Miller i Sadie Frost, bacio je oko (i ruke) na Kimberly Stewart u čijem su ga zagrljaju u VIP prostorijama kluba "195" u Eppingu prošle subote uhvatili paparazzi. Kimberly je kći pjevača Roda Stewarta čija se kuća nalazi samo nekoliko ulica dalje od kluba u kojem se pipkala sa Judeom.

"Dobili smo ulaznice za VIP prostoriju toga kluba očekivajući da ćemo vidjeti nekog poput Jodie Marsh ili Michaela Greca i nismo mogli vjerovati kada smo ugledali Kimberly Stewart kako slini po Judeu Laweu. Bili su u kutu prostorije i cijelu se noć nisu prestali pipkati, jedva su dolazili do zraka. Jude je prva osoba na koju smo naišli u tom klubu, pa smo mu prišli i zamolili ga da se fotografira s nama, što je on grubo odbio i nastavio ljubiti Kimberly", ispričao je posjetitelj toga kluba.

"Dvojica zaštitara došla su do nas i uzeli nam fotoaparat jer su vidjeli da slikamo Judea. Fotić su predali glumcu koji je potom pregledao fotke koje smo uslikali. Na kraju večeri opet nas je posjetio zaštitar i vratio nam fotić, no na našu žalost izbrisali su sve fotografije na kojima su bili Jude i Kimberly", ispričao je očevidac koji je fotoaparat kasnije predao britanskom časopisu The Sun čiji su stručnjaci sa memorijske kartice ipak uspjeli spasiti nekoliko fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kimberly je u kuloarima poznata kao "žderačica muškaraca" koja je ljubovala s bivšim dečkom Lindsay Lohan, Calumom Bestom i frontmanom grupe Kings of Leon, Calebom Followillom. Jude je šest godina bio oženjen za Sadie Frost s kojom ima troje djece, nakon čega se zaručio za glumicu Siennu Miller. Nju je, međutim, varao sa dadiljom svoje djece pa je ta veza (očekivano) potom i okončana.

K.H.
Foto: The Sun

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara