Što Danijela Martinović radi u "Mućkama"?

DANIJELA MARTINOVIĆ nakon mnogobrojnih glazbenih hitova, odlučila je pokazati svoj talent i u glumi. Na poziv producenta, Danijela je dobila ulogu u slovenskoj inačici britanske humoristične serije "Mućke", koja će nositi naziv "Brat bratu". U ulozi konobarice Mojce, kaže, dobro se snašla i postoji niz sličnosti koje ona ima s dotičnim likom. Naime, Mojca je konobarica u jednom kafiću koja voli pjevati iako joj to nikako ne polazi za rukom. Kad netko novi uđe u kafić zagleda se u Mojcu i pita: "Zar to nije ona pjevačica, Da.....?", ali prije nego što uspije izgovoriti ime, vlasnik kafića ga naglo prekine i kaže da nije. Konobarica najviše voli njene, Danijeline pjesme. "Sve mi je to bilo slatko i neobično, a takve me situacije privlače", rekla je Danijela za Index.

"To je jedan potpuno drugi svijet u kojem puno toga mogu naučiti i sretna sam zbog toga"

Za producenta Branka Đurića Đuru ima samo riječi hvale. "Branko me nazvao jedan dan i odmah u glavu pitao s svojim neodoljivim sarajevskim naglaskom: 'Slušaj, snimam novu seriju i treba mi jedna jako poznata i jako simpatična osoba i ne mogu se sjetiti nikoga osim tebe.' Naravno da sam se momentalno rastopila i pristala", otkriva splitska pjevačica. Uz to kaže kako je Branko izuzetan kreativac i profesionalac koji izvrsno obavlja svoj posao. "Dok se snima, snima se i nema mrdanja, iako se u međuvremenu toliko zabavljamo da nam se nakon završenog snimanja uopće ne ide kući". Njezino hrvatsko pojačanje u seriji je Špiro Guberina koji ima ulogu starca Alberta, strica glavnih likova Delboya i Rodneya, koje će utjeloviti slovenski kazališni glumci čija imena još nisu otkrivena. Sa slovenskim jezikom kaže da nema problema jer ima puno prijatelja u Ljubljani, ali ako negdje i zaškripi, Đuro joj prevede na "naški".

"Petar mi kaže: 'Bravo mala'"

Bez obzira na glumački izlet, Danijela nije zanemarila glazbenu karijeru. "Mogu odvojiti vrijeme za seriju jer snimam jednom mjesečno od 5 ujutro do 19. Nakon toga sam slobodna tako da sve ostale obaveze mogu nesmetano obavljati". Odabranik njezinog srca, pjevač Petar Grašo, zadovoljan je njezinim izborom, te joj kratko i jasno kaže "Bravo mala!". Osim slovenske verzije, koja će se prikazivati od studenoga, uskoro ćemo moći gledati hrvatsku verziju "Mućki", čija će klapa pasti početkom iduće godine.

A.M.
Foto: Šime Eškinja, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara