Što su Meghan i Harry po zanimanju i što će raditi kada odu s dužnosti

Što su Meghan i Harry po zanimanju i što će raditi kada odu s dužnosti
Foto: Guliver Image/Getty Images/Instagram

MEGHAN MARKLE i princ Harry definitivno odlaze iz Velike Britanije i napuštaju kraljevske dužnosti. Svoje odobrenje jučer im je dala i kraljica Elizabeta, a ovih dana bit će poznato ostaju li Meghan i Harry bez kraljevskih titula.

Britanski mediji počeli su nagađati o tome što će Harry i Meghan raditi kada ih prestanu financirati princ Charles i britanski porezni obveznici. Par je zajedno težak oko 35 milijuna dolara. Bivša glumica bila je teška oko pet milijuna prije udaje za princa, a Harry teži 30 milijuna dolara. Princ je imovinu najvećim dijelom stekao nasljedstvom koje mu je pripalo nakon smrti majke Diane.

Meghan i Harry mogli bi itekako profitirati kada odstupe s dužnosti. Njihov brend Sussex Royal već vrijedi milijune, a prinčevski par želi ga i zaštititi. Kada bi imali proizvode s brendom Sussex Royal, mogli bi zarađivati milijune dolara na godišnjoj razini.

Nadalje, par će biti poželjan kao ambasadori za sve ostale brendove na svijetu. Meghan i Harry bi od sponzorskih ugovora i reklama također lako mogli utržiti milijune.

U britanskim medijima pojavile su se glasine da će se Meghan Markle vratiti pisanju svog bloga koji bi sad mogao zarađivati golemu lovu, a šuška se da bi par po uzoru na Obame mogao otvoriti vlastitu produkcijsku kuću.

Sve će ići puno teže ako im kraljica oduzme titule HRH i vojvodstvo, jer bi mogli ostati bez brenda Sussex. Mnogi smatraju da će se to dogoditi baš iz razloga da se kraljevska titula ne komercijalizira. 

Kako god bude, Meghan i Harry osigurali su si golemu popularnost u medijima i na Instagramu te zasigurno neće biti ništa siromašniji nego što su sada.

Inače, i Meghan i Harry su visokoobrazovani. Harry je kao mladi princ završio geografiju i povijest na Etonu. Osim faksa, Harry je pohađao i vojnu akademiju. Meghan Markle studirala je komunikologiju na sveučilištu Northwestern, gdje je stekla titulu prvostupnice. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara