Stoka dao košaricu Jeleni: Šansa za pomirenje je nula bodova

DRUGOPLASIRANA farmerica Jelena Urukalo izgubila je, prema riječima njezinog bivšeg dečka Stoke, svaku šansu za novi početak. Ljubavna sapunica "Z liste hrvatske estrade", kako protagoniste ove priče nazivaju Indexovi forumaši, završila je javnim očitovanjem repera čijih se pjesama zapravo rijetki sjećaju, dok se o njegovim privatnim turbulencijama naveliko piše i trača, a Stoka je, iako nerado i vrlo šturo, priznao kako više nema što tražiti s djevojkom koja se naziva manekenkom, a želja joj je postati voditeljicom. "Nema popuštanja, naša je priča završena", zaključuje reper.

"Jelena i ja smo se vidjeli nakon njezina izlaska s Farme, popričali smo, riješili stvar... I samo mogu reći da je sve gotovo. Šansa za naše pomirenje iznosi točno nula bodova", rekao je Stoka Slobodnoj Dalmaciji i tako, opet javno, okončao priču koja je počela prije nekoliko godina, a uz povremene prekide trajala sve do početka Farme. Njegove riječi uslijedile su samo dan nakon što je Jelena Urukalo prilično samouvjereno izjavila: "Naći ćemo se i porazgovarati. Mislim da ćemo oboje prasnuti u smijeh kad se vidimo jer se ne znamo svađati. Uvjerena sam da će sve biti dobro".

Nakon privatnih turbulencija na red opet došao posao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atraktivna Riječanka tako će u borbu za pozornost medija krenuti bez repera, kojem je pak stalo da se prestane pisati o pikanterijama iz njegovog privatnog života. Zato je osim javnih prekida s djevojkom javnosti opet odlučio pokazati svoje reperske sposobnosti - užurbano radi na novom albumu, prvom otkad se vratio s rehabilitacije, iskustva koje je, prema njegovim riječima, u mnogočemu utjecalo na nove pjesme i teme kojima se bavi. Uz glazbenu emisiju "CD Live", Stoka bi se prema kuloarskim pričama trebao pojaviti kao suvoditelj nove HTV-ove dječje emisije, zajedno s Petrom Nižetić i Marijanom Batinić, autoricama nekad popularne emisije "Po ure torture", za koje ovaj projekt znači "veliki povratak na državnu televiziju".

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara