Strani tabloidi se bave našom predsjedničkom kandidatkinjom, aludiraju i na sise

Strani tabloidi se bave našom predsjedničkom kandidatkinjom, aludiraju i na sise
Foto: Instagram

HRVATSKI predsjednički izbori postali su vijest u medijima diljem svijeta, a za to začudo nije zaslužna Kolinda Grabar-Kitarović. Čak ni Miroslav Škoro.

Ne, sve je zasluga Ave Karabatić, o kojoj je nakon LadBiblea i Ruptlyja odlučio izvještavati i najveći britanski tabloid The Sun.

"Bivša Playboyeva zečica objavila je da će sudjelovati u sljedećim predsjedničkim izborima u Hrvatskoj. Ava Karabatić (31) objavila je kandidaturu anketom na društvenim mrežama u siječnju napisavši: 'Ne mogu više gledati kako se loše stvari događaju mojoj zemlji'", prenosi The Sun, dodavši da je Ava manekenka i glumica koja se osim u Playboyu pojavila u nekim hrvatskim filmovima.

Prednaslov njihovog članka je "Booby Prize", što označava antinagradu koja se daje onima s najgorim rezultatom, a baš im se zgodno poklopilo s činjenicom da Ava svoje kirurški uvećane grudi ne krije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunce, maslinovo ulje, plaža, uživancija..

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Ističu da se Ava zalaže za više poreze i legalizaciju prostitucije kako bi ta industrija postala sigurnija za žene koje u njoj rade.

"Toliko poruka podrške dobivam na Instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim", prenosi The Sun Avine riječi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ajmo biti malo ludi 😜🤪

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Britanski medij piše da je Kolinda Avina protukandidatkinja te podsjeća da je primjerice predsjednikom Poljske postao komičar Volodymyr Zelensky.

The Sun spominje i Avino obećanje o legalizaciji marihuane i zabranu pobačaja nakon šestog tjedna trudnoće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara