Striptizeta iz Hrvatske bori se za titulu najbolje golišave plesačice Europe

IAKO je na početku izbora za naj-striptizetu svijeta Zagrepčanka Ivana S. iza Splićanke Dore G. ostala na niskom 87. mjestu, prema posjetiteljima portala Youstrip.com, Ivana, po zanimanju turistički vodič, uspjela se plasirati u četvrtfinale izbora za najbolje amatersko razgolićivanje, dok Dora G. u europski izbor uopće nije ušla.

Portal Youstrip tradicionalno organizira natječaj na kojeg se mogu prijaviti senzualne plesačice sa svih strana svijeta, a posjetitelji portala biraju sto najzanimljivijih kućnih snimaka seksi izvijanja oko štange (i kućanskih aparata). Dora G., barem prema podacima koji stoje pokraj njezine snimke, ima dvadeset i pet godina, po zanimanju je menadžerica, a za crnokosu Splićanku glasalo je nešto više od osam tisuća posjetitelja, te je u pred izboru zauzela visoko 24. mjesto.

Hrvatska je imala "dva konja za utrku"

Međutim, europskim ljubiteljima striptiza Ivana je djelovala senzualnije, tako da je u krajnjem izboru "potukla" kolegicu iz Hrvatske, Doru, a Ivanu sada očekuje borba s djevojkom iz Švicarske, koja bi joj mogla postati opasna protivnica. Za ulazak u polufinale, osim naše Ivane, bore se njemačka, švedska, francuska, turska, nizozemska i španjolska predstavnica senzualnog plesa.

Striptiz kao umjetnost kroz civilizaciju se proteže već stoljećima

Umjetnost zavodljivog razodijevanja uz taktove senzualne glazbe kroz ljudsku kulturu proteže se već stoljećima, a korijene vuče još iz doba drevnog Babilona. "Umjetnost" striptiza su prigrlile i mnoge poznate ličnosti, te ga iskoristile kao "odskočnu dasku" za svoju karijeru, poput Bettie Page, Blaze Starr, Gipsy Rose Lee i Tempest Storm, a iz zaboravljenih osamdesetih godina, kada je bio iznimno popularan, na velika vrata oživjela ga je kontroverzna starleta i bivša supruga čudnovatog rokera Marylina Mansona, Dita Von Teese.

V.V.
Foto: Youstrip.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara