Stručnjak otkriva kako bi mogao izgledati Harryjev i Meghanin život bez titula

Stručnjak otkriva kako bi mogao izgledati Harryjev i Meghanin život bez titula
Foto: FAH

OTKAKO su objavili da planiraju istupiti iz britanske kraljevske obitelji i postati financijski neovisni, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle ne prestaju privlačiti pojačanu pažnju medija. Mnogo se pisalo i o njihovim bankovnim računima i o tome koji će im biti izvor prihoda kada se odvoje od ostatka obitelji, a sad financijski stručnjak tvrdi da bi mogli postati milijarderi, piše Hello.

Harryjevo naslijeđe i Meghanina glumačka karijera mogli bi pomoći u njihovom osamostaljivanju, ali bi fokus trebao biti na njihovim zajedničkim projektima, tvrdi Robert Watts, koji je sastavio listu bogatih za Sunday Times, a koja je sadržavala 1000 najbogatijih Britanaca. On vjeruje da će se i Harry i Meghan u budućnosti naći na ovoj listi.

"Ne možete podcijeniti internacionalno zanimanje za članove kraljevske obitelji. A ono je još veće u Americi, Kanadi i drugim državama svijeta. Ovaj par već ima bogatstvo od osam znamenki, otprilike 20 milijuna funti, ali mislim da je moguće da u roku 10 godina dospiju na listu najbogatijih s 500 milijuna ili čak milijardu funti", kaže Watts.

Prošle godine 20 najbogatijih ljudi na listi imalo je bogatstvo vrijedno šest milijardi funti, pa Harry i Meghan imaju nekoliko godina i dobre uvjete pojaviti se na njoj.

Harry i Meghan su otvoreni prema javnosti o svojim planovima, o kojima se može pročitati na njihovoj stranici, gdje, između ostalog, piše da sebe ne planiraju nazivati članovima kraljevske obitelji poslije razdoblja tranzicije koje završava 31. ožujka.

Početkom ovog mjeseca su izjavili da su zaradili novac govoreći na summitu bankarske kuće JP Morgan Chase & Co., kao i da će nastaviti podržavati fondaciju Invictus Games i kraljevsku fondaciju Endeavor, ali i da će osnovati novu "neprofitnu organizaciju".

Kraljica Elizabeta se 2019. godine na listi najbogatijih časopisa Sunday Times pojavila na 356. mjestu s bogatstvom procijenjenim na 370 milijuna funti, dok je vrijednost cijele britanske monarhije 2017. Forbes procijenio na 88 milijardi dolara. Do ove svote su došli uzimajući u obzir umjetnička djela u vlasništvu kraljevske obitelji, njihov nakit, nekretnine i vrijednost brenda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara