Studentica mjesecima trpjela "miris smrti" pa otkrila nešto užasno ispod tuša

Studentica mjesecima trpjela "miris smrti" pa otkrila nešto užasno ispod tuša
Foto: Facebook

STUDENTICA iz Velike Britanije bila je zgrožena nakon što je otkrila uzrok "mirisa smrti" koji je trpjela mjesecima u svom novom stanu.

Seren Gomez, 26-godišnjakinja iz Južnog Walesa koja studira u Liverpoolu, kaže kako se smrad samo pogoršavao, a stanodavci su je ignorirali. Za Liverpool Echo rekla je da je smrad bio toliko užasan da nikoga nije dovodila u svoju "deluxe garsonijeru", koju plaća 118 funti tjedno (oko 1020 kuna), jer joj je bilo neugodno.

Nekoliko tjedana nakon što se uselila u rujnu, rekla je da je stan počeo smrdjeti "kao da je nešto mrtvo" unutra. Seren, koja je na magisteriju forenzičke bioznanosti, navela je da se smrad samo pogoršavao.

Kaže kako se žalila stanodavcima te da im je čak poslala snimku na kojoj se vide muhe koje su se skupile i čuju zvukovi štakora u zidovima.

Kad je radnik za održavanje stigao da joj promijeni žarulju, zamolila ga je da ukloni ploču ispod tuša - pronašli su trulo truplo štakora.

Kaže kako nije htjela skidati ploču sama s obzirom na to da nije vlasnica stana. Dodaje da je u tom trenu bila sretna što je pronašla uzrok smrada i što će joj ljudi napokon vjerovati.

Kaže kako je čitava ta situacija utjecala na njezino psihičko zdravlje te je umalo odustala od magisterija i vratila se kući. "Očekivala bih to da plaćam 50 funti tjedno, ali plaćam gotovo 120 da živim u deluxe garsonijeri", rekla je.

Iako je štakor uklonjen, pravi uzrok problema u novoj zgradi radnici nisu pronašli. U međuvremenu, stanodavci su ponudili Seren selidbu u drugu garsonijeru, no ona je to odbila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara