Sučević Međeral oprašta se od Zvijezde pjevaju: "Više ne možemo očekivati"

Sučević Međeral oprašta se od Zvijezde pjevaju: "Više ne možemo očekivati"
Foto: Instagram

KREŠIMIR SUČEVIĆ MEĐERAL, kojeg je hrvatska javnost ponajprije upoznala kao lovca u kvizu Potjera, a potom kao pravog zabavljača u showu Zvijezde pjevaju, nedavno je otvorio svoj profil na Instagramu.

Simpatični lovac dosad je pokazao nekoliko detalja iz svog života, poput svog kućnog ljubimca i priprema za show, a sad se oprostio od showa, iako nitko ne zna hoće li ove subote on i njegova mentorica Ivana Kindl zaista ispasti.

"Ono što je 2. ožujka izgledalo kao znanstvena fantastika ipak se dogodilo. Na krilima nevjerojatne publike i navijača, Ivana Kindl i ja ušli smo među posljednja tri para natjecanja 'Zvijezde pjevaju'. Osigurali smo nastup u svakoj epizodi ovoga šoua i mogućnost da otpjevamo svih osam zadanih stilova + mentorovu pjesmu. Više od toga mislim da nitko ne može očekivati, preostala dva para naime imaju jednu značajnu prednost - dobro pjevaju. Moja je mentorica potvrdila da je statistički najuspješnija - u pet nastupa nikada nije bila slabija od polufinala, iako sam joj ja vjerojatno predstavljao najveći izazov. Hvala vam svima koji ste dali svoj obol tom pothvatu, drago nam je da vas nismo razočarali! Ostao nam je još rock, kao jedini neotpjevani stil, te Ivanina pjesma. Ovu subotu na pozornicu izlazimo posve rasterećeno, svaki bod žirija i svaki glas gledatelja samo je bonus na dosadašnje iskustvo, sve drugo unosilo bi nepotrebnu nervozu i kvarilo dojam ove prekrasne pustolovine", napisao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono što je 2. ožujka izgledalo kao znanstvena fantastika, ipak se dogodilo. Na krilima nevjerojatne publike i navijača, @ivanakindl i ja ušli smo među posljednja tri para natjecanja @zvijezdepjevaju. Osigurali smo nastup u svakoj epizodi ovoga šoua i mogućnost da otpjevamo svih osam zadanih stilova + mentorovu pjesmu. Više od toga mislim da nitko ne može očekivati, preostala dva para naime imaju jednu značajnu prednost - dobro pjevaju. :) Moja je mentorica potvrdila da je statistički najuspješnija - u pet nastupa nikada nije bila slabija od polufinala, iako sam joj ja vjerojatno predstavljao najveći izazov. :D Hvala vam svima koji ste dali svoj obol tom pothvatu, drago nam je da vas nismo razočarali! :) Ostao nam je još rock, kao jedini neotpjevani stil, te Ivanina pjesma. Ovu subotu na pozornicu izlazimo posve rasterećeno, svaki bod žirija i svaki glas gledatelja samo je bonus na dosadašnje iskustvo, sve drugo unosilo bi nepotrebu nervozu i kvarilo dojam ove prekrasne pustolovine. :) Foto: D. Njavro za HRT #zvijezdepjevaju #ivanakindl #svremenanavrijeme #ladyisatramp #hrt #šansekaoglinenigolub

Objavu dijeli Krešimir Sučević Međeral (@kresumica)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara