Sukob Valerije i Ornele: "Ja bih nju porušila i ta se više ne bi stala"

Sukob Valerije i Ornele: "Ja bih nju porušila i ta se više ne bi stala"

DNEVNI zadatak hrvanja iznenadio je i oduševio sve stanare, a dva tima, na čelu sa Sašom i Mrkvicom, sukobili su se jedni protiv drugih. Monika je pobijedila Elizabetu, Lucija je teškom mukom svladala Rinu, Tomislav je slomio Ivana, Marko i Krešo ostali su izjednačeni, a najnapetiji meč odigrao se između Ornele i Valerije. "Kad u ring uskočimo Valerija i ja, nitko neće gledati, već će okrenuti program", rekla je Ornela prije ulaska u ring, gdje ju je dočekalo neugodno iznenađenje. Borba se vodila do samog kraja i zadnjeg atoma snage, a pobjedu je odnijela Valerija koja je Splićanku Ornelu doslovce zakucala u blato.

Umorni stanari su se nakon hrvanja u blatu bacili u bazen pa na slikanje, a dok su neki ubrzo nakon toga pobjegli na počinak u spavaonice, drugi su se natjecali u cuclanju nožnog palca. Najuspješniji u tome bio je Marko koji je cuclanjem svog nožnog palca uspio isprovocirati Rinu i Mrkvicu koji su se malo zgražali, a nakon toga zagrljeni otišli u zajednički krevet. Njihov odnos postao je glavna tema Kuće, a svako toliko netko od stanara oglasi se primjedbom na njihovo neprestano "žvaljenje". Saša smatra da će Rina zbog odnosa sa Mrkvicom izletjeti van u petak, dok Ornela drži da se Mrkvica zaljubio u Riječanku koja "samo glumi ljubav".

"Pa što da me češkao po ruci. To nije isto. On je retard"

Ornela je Rini i u lice rekla da joj smeta stalno ljubakanje, na što joj je Riječanka poručila da odraste, te da ni ona nije bila nevina s bivšim stanarom Tomislavom Markulinčićem. "Ako mene netko češka po ruci, to nije isto kao baljakati se s nekim. Uostalom, on je retard", odgovorila joj je Ornela. Rina je curama priznala da u Mrkvicu, unatoč općem dojmu, nije zaljubljena te kako "do zaljubljenosti treba kila soli da se poliže". Lucija se, s druge strane, pohvalila da joj dečko kuha obroke, dok Ornela smatra da je to debilno. "Moj će muškarac biti muškarac. Neće on čistiti za mnom, nego ja za njim!", ponosno je izjavila.

Jutro je započelo uz tjelovježbu s Ivanom kao instruktorom, i sve se činilo u najboljem redu dok se Valerija iz čista mira nije okomila na na Ornelu i grubo je udarila. Splićanka na napad nije reagirala sve do završetka tjelovježbe kad se na Valerijino agresivno ponašanje potužila sustanarkama. "Glupo, seljačko dite!", bijesna je bila Ornela koja je ispričala kako je Valeriju zamolila da je ne udara, ali ova je jaka i agresivna i od napada nije odustajala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šaka u trbuh natjerala je Orneli suze na oči

Djevojke su priznale da je ta scena izgledala brutalno i bolno. "Neću više primat udarce, dobit će jednu posred čela idući put kad pokuša", nije se dala Ornela, koja je Valeriji pokušala objasniti da njezini uporni napadi uopće nisu duhoviti, no Valerija se nije dala. Objeručke ju je uhvatila i šakom lupila u trbuh što je Orneli natjeralo suze na oči.

Valerija je vani Mrkvicu pitala je li jako udarila Splićanku. "Ja sam čuo udarac. Razumijem ja i tebe i nju, ali ti si nekako jača", rekao je Ivan, na što se Valerija opet nadovezala. "Ja da nju vudrim, ja bih nju porušila i ta se više ne bi stala", pohvalila se svojom snagom, no ubrzo je shvatila da ono što je napravila nije bilo u redu, te se otišla ispričati Orneli. Splićanka je ispriku prihvatila uz napomenu da s Valerijom više ne namjerava razgovarati jer su previše različite. "Ma ti si tvrdoglava baba", prokomentirala je Valerija. 

U međuvremenu, Rina je od Lucije pokušavala izvući informacije o njezinom bivšem suprugu, no ova ju je zamolila da ne pričaju o obiteljskim temama. Svima je poznato da Lucija o svojoj obitelji "šuti kao zalivena", pa je Rina odlučila saznati sve sočne detalje. Uporna je Riječanka naposljetku ipak uspjela iznuditi jedno priznanje, a to je da se Lucija od bivšeg supruga razvela zbog njezine nevjere.

K.H.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara