Superpar: Hanu i Gorana drugi parovi ekspresno izbacili iz raskošne vile

Superpar: Hanu i Gorana drugi parovi ekspresno izbacili iz raskošne vile
Foto: Index

OBOŽAVATELJI Gorana Jureneca i Hane Rodić, koji su se spojili u RTL-ovom showu Gospodin Savršeni, doći će na svoje kad krene novi show Superpar.

U vili u kojoj će biti smješteni svi sudionici showa naći će se i Hana i Goran, no sudeći po informacijama koje su do nas došle, to neće dugo trajati.

Kako se šuška, njihov odnos s ostalim parovima nije bio idiličan te su Goran i Hana brzo izletjeli iz vile. Umjesto u raskošno zdanje, čini se da su smješteni u kamp-kućicu pored njega, a jasno je zašto se Hani takav razvoj događaja ne bi svidio. Kakva je razlika između vile i kamp-kućice, najbolje dokazuju fotografije sa seta do kojih smo došli.

Trailer s njima koji je danas objavljen na Facebook stranici showa dokazuje da će atmosfera i između njih biti napeta. U jednom trenu Hana u suzama Goranu govori da je iza njih već jedan reality, dok joj on u drugom trenu predbacuje da zadatke moraju zajedno rješavati.

Podsjetimo, Hana se borila za Goranovu naklonost u prvoj sezoni Gospodina Savršenog, no nije pobijedila. Markantni Hrvat s berlinskom adresom najprije je izabrao Zagrepčanku Ivu Runjanin, no po završetku snimanja shvatili su da nisu jedno za drugo. On je u međuvremenu počeo komunicirati s Hanom te su odlučili svojoj ljubavi dati šansu.

Show Superpar počinje ove subote u 21:30, a emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara