Supruga BB Radašina: Bojim se sisate Slavice, sa suprugom se seksam više puta dnevno

Screenshoot: Youtube

DANAS je na "smetlištu" Big Brother kuće bilo poprilično veselo. Soraja se odlično uklopila, a ekipa je bila raspjevana. I nova stanarka Tamara dobro se uklopila, a popodne je provela u bazenu s Nikolom, s kojim se najviše zbližila. Osim njih, tu su bili i Milan, Ema i Radašin. Milan i Ema su se hrvali, a Tamara, Nikola i Radašin su se dobacivali balonom. Nakon toga, svi su se ukućani okupili u dnevnoj sobi, a Nemeš se spremno sjeo pokraj Bojane. Nakon zbližavanja s Marijanom, Nemeš ju je počeo izbjegavati te se ponovno zbližava s Bojanom, za koju je i prije izjavljivao da mu se sviđa.

"Moj suprug i ja smo u braku trideset godina i ja mu vjerujem, mislim da me neće prevariti, ali me plaši ona sisata taksistkinja, koja bi ga mogla spopasti jer je jako slobodna"

Big Brother utječe i na život ljudi bliskih ukućanima. Tako je supruga Radiše Miljkovića izjavila da se boji Slavice. "Moj suprug i ja smo u braku trideset godina i ja mu vjerujem, mislim da me neće prevariti, ali me plaši ona sisata taksistkinja, koja bi ga mogla spopasti jer je jako slobodna. Zasad sam mirna jer je na "smetlištu" i dvije djevojke koje su tamo puno su mlađe od njega. Međutim, ako uđe u drugi dio kuće, ova iz Smedereva mogla bi mu se svidjeti, djeluje mi kao njegov tip, a i nije puno mlađa od njega. Njega bi mogle privući njezine velike grudi i mogao bi me prevariti s njom", izjavila je Zlatka za Alo! i tako izrazila bojazan od Slavičinih bujnih "šestica".

"Ja moram obavljati svoje bračne dužnosti i oduvijek sam to i radila. Bez obzira na moju bolest, Radiša i ja svakog dana imamo seksualne odnose"

"Mene moj Radiša nikada nije prevario, čak ni u prethodnom Velikom bratu u kojem je sudjelovao. Nema potrebe da me vara jer imamo seksualne odnose svakog dana po nekoliko puta, kad god on to želi. Ja moram obavljati svoje bračne dužnosti i oduvijek sam to i radila. Bez obzira na moju bolest, Radiša i ja svakog dana imamo seksualne odnose, zato on to ne mora tražiti izvan svoje kuće. Ja sam bolesna, doktori su mi rekli da imam tumor na maternici, ali ja ipak stalno spavam sa svojim mužem", rekla je Zlatka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara