Supruga Rija Ferdinanda: Bila sam shrvana jer je plakao za drugom ženom

Supruga Rija Ferdinanda: Bila sam shrvana jer je plakao za drugom ženom
Foto: Instagram

KATE Ferdinand, supruga bivšeg nogometaša Rija Ferdinanda, priznala je da joj je bilo jako teško gledati supruga kako plače za svojom pokojnom ženom. Kate je dokumentarni film Rio Ferdinand: Otac i majka, koji je nogometaš snimio nakon smrti voljene supruge Rebecce, pogledala na početku njihove veze i bilo joj je jako teško gledati ga kako plače za suprugom.

"Bilo je užasno gledati čovjeka kojeg voliš kako plače za ženom. Tada nisam poznavala njegovu djecu i nisam puno znala o filmu. Baš je bilo previše", rekla je Kate u intervjuu povodom dokumentarca koji ona i Rio snimaju nakon što su iskusili veliku bračnu krizu uslijed koje se Kate odselila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback to Christmas Eve🎄❤️oh we have had such a special time🙏🏻🥰🤗❤️

A post shared by Kate Ferdinand (@xkateferdinand) on

"Plakala sam svaki dan godinu dana nakon što sam se uselila kod Rija. Bilo je to zaista teško razdoblje jer je upravo bila preminula njegova majka Janice, samo dvije godine nakon što je izgubio suprugu Rebeccu. Srce mi se slamalo. Samo sam htjela svima pomoći, da djeca budu sretna. Ostavila sam posao, htjela sam sve napraviti kako treba, ali stalno sam griješila. Zaboravila bih im staviti sportsku opremu u torbu ili ne bih pročitala mail od njihovih učitelja. Nisam bila mama", ispričala je Kate iskreno. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara