Suradnici mu zabranili: Justin Bieber odbio gažu od 5 milijuna dolara

Suradnici mu zabranili: Justin Bieber odbio gažu od 5 milijuna dolara

Foto: Instagram

JUSTIN BIEBER je odbio nastupati na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji iako su mu za 45 minuta nastupa nudili vrtoglavih 5 milijuna dolara koje je trebao dobiti unaprijed.

No, iako su organizatori tvrdili da nastup neće imati političke konotacije te da se njegov nastup neće promatrati kao podrška Donaldu Trumpu, pjevačevi suradnici su ipak odlučili da je bolje odbiti ponudu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevač je razmišljao o tome da prihvati gažu, no odgovorio ga je ponajviše njegov menadžer, Scooter Braun, veliki pristaša Hillary Clinton, koji mu je zaprijetio i otkazom ako prihvati nastup. 

Organizatori su pokušali Justina uvjeriti da će na skupu biti i LeBron James, no kada su Bieberovi ljudi kontaktirali Jamesove suradnike shvatili su da je to laž. Također, u Justinovom bendu sviraju isključivo Afroamerikanci koji su odmah odbili nastupiti na konvenciji.

Sve je to popularnog pjevača uvjerilo da je zaista pametnije ne petljati se u politička posla pa je odbio najveću svotu koja mu je ikad ponuđena za nastup, piše TMZ.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara