Suzana Mančić nakon pada: Danima gutam tablete protiv bolova, mogla sam i gore proći

Screenshot: Youtube

NESRETNI pad Suzane Mančić u emisiji "Pesma plus, bingo plus" ozbiljniji je nego što se to ispočetka činilo. Ni sama voditeljica nije mislila da bi moglo biti posljedica pada, no nakon detaljnih liječničkih pregleda, ustanovljeno je da je sve moglo završiti i puno gore. "Ne znam što se sa mnom događa, ali osjećam se gore nego ikad. Danima gutam tablete protiv bolova, sva sam u modricama i podljevima. Liječnici me tješe da je moglo biti još gore te da sam dobro prošla", izjavila je voditeljica za srpske "Vesti". Ustanovljeno je kako je nakon pada istegnula tetive na rukama, no liječnici su joj rekli kako su nakon takvih padova operacije neizbježne.

Oporavak će trajati barem dva tjedna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da budem iskrena, ne znam što se dogodilo. Od silnog bola na trenutak sam izgubila svijest. Nekih se stvari ni ne sjećam. U više od tri desetljeća karijeri, prvi put mi se dogodila ovakva glupost i to još u emisiji koja se emitira uživo", kaže legendarna "Bingo djevojka" i dodaje kako će za nekoliko dana krenuti na rehabilitaciju u jednu privatni kliniku. "Rekli su mi da će oporavak trajati barem dva tjedna", tvrdi Suzana. Njen partner i grčki biznismen, Simeon Ocomokos, avionom je došao u Beograd kako bi bio uz nju, no ostao je samo jedan dan. "Na mene je djelovao ljekovito. Njemu sa mnom nikad nije dosadno, stalno neki cirkus", kaže voditeljica u šali.

"Rekla sam Davoru Radolfiju da ne treba koncert odgađati"

Također, tvrdi da je razgovarala s Davorom Radolfijem koji je zbog njenog pada odgodio svoj koncert u Beogradu, jer sa Suzanom pjeva duet. Rekla mu je da ne treba koncert odgađati, jer nije nužno da pjevaju duet. "Samo mi je rekao da sam se previše angažirala oko svega i da ne mogu bez mene, što mi je veliki kompliment", kaže Suzana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara