Svestrana Nikolina Pišek: Teško usklađujem obaveze, već sedam mjeseci spavam po četiri sata

Foto: Index

PRELIJEPA Nikolina Pišek zaštitno je lice novootvorenog beauty centra u Zagrebu. "Moram biti otvorena pa priznati da nemam baš velikog iskustva s time, dosad nisam pretjerano koristila ovakve usluge. Prvenstveno se bavim sportom, iako sam i to sada zapustila, jer nemam vremena, ne stignem. Ipak, mislim da ću uzeti sada nekoliko dana da se rehabilitiram poslije snimanja i prije nego uđem u neke nove obaveze. Sigurno ću posegnuti za svime pomalo", rekla je Nikolina.

"Lagano već osjećam umor, moram priznati, ali sviđa mi se ovo što radim i nekako sam se našla u tome"

"Teško usklađujem obaveze, jako malo spavam, četiri do pet sati i to već traje sedam mjeseci. Lagano već osjećam umor, moram priznati, ali sviđa mi se ovo što radim i nekako sam se našla u tome. Pričinjava mi zadovoljstvo pa se patnje lako zaborave. Evo, sada s ovog eventa odlazim doma učiti tekst, a sutra već u šest na snimanju, spremna", otkriva nam Nikolina.

"Ma ne, u glazbi se ne bih mogla naći, a gluma mi se sviđa"

Osim što glumi, nedavno se okušala i u pjevanju. Ipak, otkriva, u glazbi se teško vidi. "Ma ne, u glazbi se ne bih mogla naći, a gluma mi se sviđa. Nisam očekivala da će to biti tolika ljubav i da će mi tako dobro ići. Mislim da nitko nije očekivao, jer su za mene predvidjeli nekih četrdeset epizoda, a ja sam sad snimila 150 i još moram trideset", rekla je Nikolina za Index.

"Ja sam jako smirena i zadovoljna"

Komentirala je za Index i premršavu manekenku Mariu Chloe te ispad Johna Galliana. "To je preloš primjer za mlade i povodljive djevojke koje nisu još formirane ličnosti. To je jako krivo. Što se Galliana tiče, ne znam kako mu je netko mogao smjestiti, ne znam kako se to može napraviti. Ne vjerujem da ga je netko pritisnuo i rekao da mora to reći. Vrlo jednostavno, opijati nisu dobri i pod utjecajem opijata se puno toga kaže", rekla je Nikolina podržavajući zdrav život. Svoj ljubavni život komentirala je kratko, ali dovoljno. "Jako sam smirena i zadovoljna". Na lijepoj Nikolini zadovoljstvo se itekako vidi jer izgleda bolje no ikad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara